PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

ArtisJet 5000U UV štampač u štampariji R&S u Sarajevu

Kompanija Misija d.o.o. iz Brčkog na tržištu Bosne i Hercegovine ovlašćeni je distributer za brendove Konica Minolta, Cyklos (uređaji  za doradu), CTP (uređaji za plastificiranje iz rolne), Opus (rešenja za tvrdi povez), artisJet (UV LED štampači), Front (binderi, grafički noževi) i Sasmoon (mašine za doradu). 

Nakon premijere novog artisJet 3000U Pro štampača na sajmu Print21 ove godine u Sarajevu, mogu se pohvaliti instalacijom još većeg. Radi se o Artis 5000U printeru koji je instaliran u štampariji R&S u Sarajevu.
Radi se o malom UV B2 štampaču koji je dizajniran za štampu na čvrstim i fleksibilnim materijalima. Suši se direktno na mediju, bilo da se radi o drvetu, PVC-u, akrilu, metalu, koži, staklu, kristalu, keramici, aluminijumu, bakru, itd.
Artis 5000U idealan je za natpise, unutrašnje dekoracije, štampu industrijskih nalepnica, Brajevogpisma, telefonskih maskica, kartica, olovaka, itd.
Sistem mastila zasnovan je na naprednom LED UV sistemu očvršćavanja. Koristi artisJet LED UV mastilo koje omogućava stvaranje neverovatnih 3D teksturiranih i podignutih efekata štampe. Za oštre detalje i fino prikazivanje teksta, artisJet 5000U štampa do 1440 dpi u visokoj rezoluciji.

„Na sajmu u Sarajevu videli smo mogućnosti i upoznali se sa karakteristikama ovog štampača, pa smo se odlučili za ovu investiciju. Najviše zbog lakoće upotrebe, brzine i ekoloških aspekata. S obzirom na to da se naša kompanija bavi prodajom promotivnih artikala, koristićemo je uglavnom u ove svrhe“, prokomentarisao je g. Samir Deronja, šef grafičkog studija i dizajna u kompaniji R&S.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content