PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Asahi i Esko razvijaju rješenja za izradu flekso ploča

Tvrtka Asahi Photoproducts, specijalizirana za proizvodnju i razvoj fleksografskih fotopolimernih ploča, i tvrtka Esko, globalni dobavljač integriranih hardverskih i softverskih rješenja za industriju ambalaže, etiketa i širokog formata, objavili su suradnju vezanu uz razvoju inovativnog i automatiziranog rješenja za izradu flekso ploča.
Suradnja će spojiti ključne hardverske i softverske tehnologije obje organizacije kako bi se dobilo visoko učinkovito i održivo rješenje tiskarskih formi za sektor ambalaže.

„Danas fleksografske tvrtke posluju u složenim uvjetima i industriji koja traži brze izmjene, što često utječe na operativnu učinkovitost i profitabilnost. Iz tog razloga tvrtke trebaju pojednostaviti svoje procese, istovremeno poboljšavajući kvalitetu, dosljednost i profitabilnost.

Ova revolucionarna inovacija bit će drugačija u odnosu na ostala rješenja na tržištu. Ona nije samo skup dostupnih inline procesa izrade ploča, nego i cjeloviti pristup povezivanju tehnologija korištenjem inteligentnog središte za automatizaciju kao okosnice rješenja,” rekao je Dieter Niederstadt, direktor tehničkog marketinga u tvrtki Asahi Photoproducts Europe.

U tvrtki Esko ističu kako im je cilj suradnje s tvrtkom Asahi pružiti čišće, ekološki uravnoteženije procese koji pojednostavljuju postupak izrade tiskovnih formi, poboljšavaju sigurnost i stvaraju veću dosljednost kvalitete ispisa. Krajnji cilj je, kažu, poboljšati ukupno poslovanje i profitabilnost kupaca.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content