Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Asahi i Esko razvijaju rješenja za izradu flekso ploča

Kompanija Asahi Photoproducts, specijalizovana za proizvodnju i razvoj fleksografskih fotopolimernih ploča, i kompanija Esko, globalni dobavljač integrisanih hardverskih i softverskih rešenja za industriju ambalaže, etiketa i širokog formata, najavili su saradnju vezanu za razvoj inovativnog i automatizovanog rešenja za izradu flekso ploča.
Saradnja će spojiti ključne hardverske i softverske tehnologije obe organizacije kako bi se dobilo visoko efikasno i održivo rešenje štamparskih formi za sektor ambalaže.

„Danas fleksografske kompanije posluju u složenim uslovima i industriji koja traži brze promene, što često utiče na operativnu efikasnost i profitabilnost. Iz tog razloga, kompanije treba da pojednostave svoje procese, istovremeno poboljšavajući kvalitet, doslednost i profitabilnost.

Ova revolucionarna inovacija biće drugačija u odnosu na ostala rešenja na tržištu. Ona nije samo skup dostupnih inline procesa izrade ploča, nego i celoviti pristup povezivanja tehnologija korišćenjem inteligentnog središta za automatizaciju kao okosnice rešenja,” rekao je Dieter Niederstadt, direktor tehničkog marketinga u kompaniji Asahi Photoproducts Europe.

U kompaniji Esko ističu kako saradnja sa kompanijom Asahi ima za cilj da pruži čistije, ekološki uravnoteženije procese koji pojednostavljuju postupak izrade štamparskih formi, unapređuju sigurnost i stvaraju veću doslednost kvaliteta štampe. Krajnji cilj je, kažu, da se poboljša ukupno poslovanje i profitabilnost kupaca.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content