PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Print Report: Astro Nova QuickLabel QL 300s – mali, ali moćni pisač etiketa

Nova epizoda Print Reporta donosi reportažu iz tvrtke Trgo Fortuna, specijalizirane za prodaju grafičkog materijala te strojeva i opreme. Posjetili smo ih kako bismo vam predstavili zanimljivo rješenje za tisak etiketa – pisač Astro Nova QuickLabel QL 300s.

Radi se o dimenzijski malom, ali po mogućnostima velikom laserskom pisaču za tisak etiketa. Pisač je prije svega, kako nam je rekla gđa Ana Ulama, namijenjen onima koji imaju potrebu za malim nakladama etiketa, ali koje moraju biti brzo gotove. Zbog toga je idealan za male proizvođače, obrte, OPG-ove jer nudi mogućnosti personalizacije i varijabilnog tiska.

S obzirom da je riječ o laserskom pisaču, krasi ga odlična kvalitete ispisa i vrhunski kolor. Idealan je i zbog toga jer ga se može koristiti kad god se ukaže potreba bez straha od začepljivanja ispisnih glava.

Što se konfiguracije boja tiče, pisač dolazi sa standardnim CMYK-om uz mogućnost bijele boje. To znači da je osim na obične papire moguće ispisivati i na prozirne materijale, ali i na tamne koji trebaju bijelu kao podložnu. Maksimalna širina ispisa je 126mm, minimalna 25,4mm, dok je brzina ispisa 120mm/sek.

Astro Nova QuickLabel QL 300s vrlo je jednostavan za korištenje. Za sve dodatne informacije, nikako ne propustite pogledati cijeli intervju na Print Magazin YouTube kanalu.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content