PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Print Report: Astro Nova QuickLabel QL 300S – mali, ali moćni štampač etiketa

Nova epizoda Print Report-a donosi reportažu iz kompanije Trgo Fortuna koja je specijalizovana za prodaju grafičkog materijala, štampača i opreme. Posetili smo ih kako bismo vam predstavili zanimljivo rešenje za štampu etiketa – štampač Astro Nova QuickLabel QL 300s.

Reč je o dimenzijski malom, ali po mogućnostima velikom laserskom štampaču za štampu etiketa. Štampač je pre svega, kako nam je rekla gđa Ana Ulama, namenjen onima koji imaju potrebu za malim tiražima etiketa, ali koje moraju da budu brzo gotove. Zbog toga je idealan za male proizvođače, zanatlije, OPG-ove jer nudi mogućnosti personalizovane i varijabilne štampe.

S obzirom na to da je reč o laserskom štampaču, odlikuju ga odličan kvalitet štampe i vrhunski kolor. Idealan je i zbog toga što se može koristiti kad god se ukaže potreba, bez straha od zapušavanja štamparskih glava.

Što se konfiguracije boja tiče, štampač dolazi sa standardnim CMYK-om uz mogućnost bele boje. To znači da je osim na obične papire moguće štampati i na prozirne materijale, ali i na tamne kojima je potrebna bela kao podloga. Maksimalna širina štampe je 126mm, minimalna 25,4mm, dok je brzina štampe 120mm/sek.

Astro Nova QuickLabel QL 300s je vrlo jednostavan za korišćenje. Za sve dodatne informacije, nikako ne propustite da pogledate ceo intervju na Print Magazin YouTube kanalu.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content