Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Avtera i Canon donose čak tri premijere na sajam Print21 u Sarajevu

Jedinstvena prilika za vidjeti čak tri premijerna rješenja na jednom mjestu ne pruža se često. Upravo to će tvrtke Canon i Avtera omogućiti svim posjetiteljima sajma Print21 u Sarajevu. Tome, između ostalog, sajmovi i služe.
Tvrtka Avtera BH d.o.o. uvoznik je i distributer nekih od najznačajnijih brendova iz područja računarstva i informacijskih tehnologija. Na sajmu Print21 u Sarajevu predstavit će, između ostalog, rješenja i neke od noviteta iz portfelja tvrtke Canon.
Tako će prvi put u Bosni i Hercegovini biti predstavljeni:

  • imagePRESS V700 – novi uređaj iz kolor produkcijskog segmenta.  Dio je nove obitelji serije V koju čine tri modela. Dizajniran je za brza produkcijska okruženja gdje su dosljedna i visoka kvaliteta, produktivnost te veliki izbor medija potrebni svaki dan.

  • imagePRESS C265 – novi uređaj iz kolor light produkcijskog segmenta. Radi se o višenamjenskom A3 uređaju u boji koji kombinira optimalnu uredsku funkcionalnost i rezultate profesionalne kvalitete. Brzina ispisa je 80ppm, a podržava medije do 350g/m2.

  • imageRUNNER ADVANCE 8795 – pouzdani A3 monokromatski laserski višenamjenski produkcijski uređaj s naprednim opcijama završene obrade

Uz ove tri premijere tvrtka Avtera predstavit će imagePROGRAF PRO 4100 – foto ploter za ispis velikih formata s vrhunskom kvalitetom ispisa. Riječ je o odličnom rješenju za tisak velikog formata za pružatelje usluga tiska na tržištu fotografija i umjetnosti.

Svi navedeni strojevi na sajmu će raditi tako da će se posjetitelji na licu mjesta moći uvjeriti u mogućnosti i kvalitetu.

Sajam Print21 održava se idućeg tjedna, 15. i 16. 3 u Sarajevu u hotelu Radon Plaza.
Ulaz je besplatan. Potrebno je samo registrirati se. Link za registraciju.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content