PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Esko objavio besplatnu e-knjiga o trendovima u industriji ambalaže pića

Esko je najavio pokretanje besplatne e-knjige “Trendovi u industriji ambalaže za piće: Sastojci za uspjeh”. U njoj su navedeni ključni industrijski trendovi i alati koje brendovi mogu usvojiti kako bi ih iskoristili za komercijalni uspjeh.

Globalno tržište alkoholnih pića iznosilo je preko 1.49 milijardi američkih dolara u 2020. godini, a očekuje se da će porasti na 2,2 milijarde američkih dolara do 2025. godine, navodi Statista. Promjene potrošačkih navika tijekom pandemije dovele su do mnoštva novih trendova u ponašanju. To donosi mnogo prilika za brendove koji se nadaju zauzimanju novog tržišnog udjela u tom sektoru.

Najnoviji besplatni resurs koji dolazi iz Esko tima pokriva tržišne trendove i nudi dublji uvid u kategorije poput alkoholnih pića i koktela. Trendovi pakiranja također su na dnevnom redu s osvrtom na digitalne alate.

“Industrija pića izuzetno je konkurentna u pogledu dizajna ambalaže. Brzina izlaska na tržište s novim i drugačijim dizajnom najvažnija je za utjecaj na odluku o kupnji. Tvrtke koje imaju kontrolu nad digitalizacijom u svojim pogonima vrlo vjerojatno će koncepte brzo pretvoriti u stvarne palete proizvoda koji će uz to biti i isplativiji.“ kaže Matthew Haws, potpredsjednik za globalni marketing Esko Brand Solutions.

Preuzmite Esko e-knjigu Trendovi u industriji pakiranja pića: Sastojci za uspjeh

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content