PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Esko objavio besplatnu e-knjigu o trendovima u industriji ambalaže pića

Esko je najavio pokretanje besplatne e-knjige “Trendovi u industriji ambalaže za piće: Sastojci za uspeh”. U njoj su navedeni ključni industrijski trendovi i alati koje brendovi mogu da usvoje kako bi ih iskoristili za komercijalni uspeh.

Globalno tržište alkoholnih pića iznosilo je preko 1.49 milijardi američkih dolara u 2020. godini, a očekuje se da će porasti na 2,2 milijarde američkih dolara do 2025. godine, navodi Statista. Promene potrošačkih navika tokom pandemije dovele su do mnoštva novih trendova u ponašanju. To donosi mnogo prilika za brendove koji se nadaju zauzimanju novog tržišnog udela u tom sektoru.

Najnoviji besplatni resurs koji dolazi iz Esko tima pokriva tržišne trendove i nudi dublji uvid u kategorije poput alkoholnih pića i koktela. Trendovi pakovanja takođe su na dnevnom redu sa osvrtom na digitalne alate.

“Industrija pića izuzetno je konkurentna u pogledu dizajna ambalaže. Brzina izlaska na tržište sa novim i drugačijim dizajnom najvažnija je za uticaj na odluku o kupovini. Kompanije koje imaju kontrolu nad digitalizacijom u svojim pogonima vrlo verovatno će koncepte brzo pretvoriti u stvarne palete proizvoda koji će uz to biti i isplativiji.“ kaže Matthew Haws, potpredsednik za globalni marketing Esko Brand Solutions.

Preuzmite Esko e-knjigu Trendovi u industriji ambalaže pića: Sastojci za uspeh

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content