PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Caldera najavila inicijativu MaskFactory

Francuski proizvođač softvera Caldera najavila je novu inicijativu koja će pomoći u zadovoljenju sve veće potražnje za maskama za lice za privatne osobe, istovremeno podržavajući svoje klijente za ispis u ovim teškim vremenima. Na temelju njihovog uspješnog koncepta SportsFactory koji je predstavljen na FESPA-i u Berlinu 2018., platforma mikro tvornice MaskFactory omogućit će potrošačima da dizajniraju personalizirane maske, koje će se zatim proizvoditi u skladu s francuskim normama AFNOR-a i na kraju im se slati.

Predstavnici Caldere došli su na ideju kad su shvatili da postoje dva problema s kojima se susreću roditelji koji su pokušali osigurati maske za svoju obitelj. Prvo, postoji veliki manjak u opskrbi certificiranih zaštitnih maski, a drugo, većina dostupnih maski nije bila privlačna djeci.

Calderin potpredsjednik marketinga i poslovanja Sébastien Hanssens objašnjava: “Kao roditeljima, bilo nam je teško pronaći zaštitne maske koje bi djeci i obiteljima bile ugodne za nošenje. Ideja projekta MaskFactory je da lice zaštitimo životopisnim i zabavnim maskama, koje će nam u ovim ozbiljnim trenucima donijeti malo zabave i ležernosti.” Kupci će moći dizajnirati vlastite zaštitne maske, birajući između tisuća online slika i uzoraka, te će moći prilagoditi boje i dodati svoja imena.

MaskFactory platforma temelji se na skalabilnom i robusnom mikro tvorničkom rješenju. Omogućit će tiskarama da nadoknade izgubljeni prihod zbog krize COVID-19 pruživši im novu priliku. Caldera će svojim MaskFactory partnerima omogućiti pristup digitalnoj poslovnoj platformi, tako da mogu ponuditi nove tiskane sigurnosne proizvode širokoj zajednici. Caldera surađuje s partnerima iz cijele Europe i SAD-a kako bi s uslugom MaskFactory  započela što je prije moguće.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content