PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Caldera pokrenula WebShop za velike formate

Caldera je pokrenula WebShop, ponudu posebno razvijenu za tisak širokog formata koji će im omogućiti stvaranje jedinstvenih sučelja koja se mogu integrirati u web-to-print sustave.

„Namjera nam je pomoći našim kupcima u njihovoj digitalnoj transformaciji omogućujući im da izgrade učinkovita sučelja za web2print. Naš servisni tim vodit će ih kroz postavljanje potrebnih komponenti, uključujući sučelje, pripremu za tisak, proizvodnju i logistiku“, rekao je Sebastien Hanssens, VP marketing, operacije i IT. Dodao je: „Osjećali smo da je važno da tiskare mogu pružiti korisniku jednostavna rješenja. Skupi i napredni procesi pružanja jasnih informacija o proizvodu, bavljenje cijenama i ponudama sada su pojednostavljeni. WebShop olakšava odgovor na velike količine manjih narudžbi automatizirajući put između trgovine i proizvodnje.”

Paket uključuje prilagodljive internetske kataloge proizvoda, grafičke predloške i teme za personaliziranu izradu. Korisnici mogu dalje prilagoditi WebShop kreiranjem vlastitih kategorija unutar korisničkog paketa za upravljanje bazama podataka, kao i na prodajnom portalu, odakle se upravlja narudžbama, fakturama te isporukom. WebShop dolazi s naprednom nadzornom pločom koja omogućava prodajnim i proizvodnim timovima da prate narudžbe i zadatke kada su u izradi, kao i niz mogućnosti izvještavanja koje mogu uključivati i podatke o korisniku.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content