Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Caldera pokrenula webshop za velike formate

Caldera je pokrenula WebShop – ponudu posebno razvijenu za štampu širokog formata što će im omogućiti da kreiraju jedinstveni interfejs koji se može integrisati u web-to-print sisteme.

„Namera nam je da pomognemo našim kupcima u njihovoj digitalnoj transformaciji pružajući im mogućnost da izgrade efikasan interfejs za web2print. Naš servisni tim će ih voditi kroz postavljanje potrebnih komponenti, uključujući interfejs, pripremu za štampu, proizvodnju i logistiku“, rekao je Sebastien Hanssens, VP marketing, operacije i IT. Dodao je: „Osećali smo da je važno da štamparije mogu da pruže jednostavna rešenja korisniku. Skupi i napredni procesi pružanja jasnih informacija o proizvodu, bavljenje cenama i ponudama sada su pojednostavljeni. WebShop olakšava odgovor na velike količine manjih narudžbi automatizujući put između shop-a i proizvodnje.”

Paket obuhvata prilagodljive online kataloge proizvoda, grafičke predloške i teme za personalizovanu izradu. Korisnici mogu dalje prilagoditi WebShop kreiranjem sopstvenih kategorija unutar korisničkog paketa za upravljanje bazama podataka, kao i na prodajnom portalu, odakle se upravlja narudžbama, fakturama i isporukom. WebShop dolazi sa naprednom nadzornom pločom koja omogućava prodajnim i proizvodnim timovima da prate narudžbe i zadatke dok su u izradi, kao i niz mogućnosti izveštavanja koja mogu sadržati i podatke o korisniku.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content