PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Canon imageRUNNER ADVANCE DX serija C5800 odgovor na zahtjeve hibridnog rada

Canon Europe predstavlja najnoviji dodatak svojem najprodavanijem portfelju imageRUNNER ADVANCE DX, seriju C5800. Serija je pravi odgovor na digitalnu transformaciju i promijenjenu ulogu ureda jer bez problema premošćuje fizičke i digitalne tijekove rada olakšava produktivnost i održava timove povezane gdje god rade.
Nadovezuje se na nedavno predstavljane seriju imagePRESS C170 koja tvrtkama omogućava da prošire svoje poslovne mogućnosti prema kreativnim segmentima tržišta.

Sve veće društvene promjene i pojava decentraliziranog rada i rada na daljinu utjecali su na ulogu ureda i kao i na to što se u konačnici zahtijeva od uredskih tehnologija. Da bi podržala kontinuitet poslovanja, potaknula digitalnu transformaciju i omogućila nenadmašno korisničko iskustvo između rada u uredu i na udaljenim lokacijama – zahvaljujući glatkoj integraciji s programskim rješenjem uniFLOW Online, serija imageRUNNER ADVANCE DX C5800 osmišljena je da omogući tvrtkama da briljiraju u današnjoj hibridnoj radnoj stvarnosti.

Osnaživanje produktivnosti

Serija imageRUNNER ADVANCE DX C5800 izvrsna je u optimiziranju rada s dokumentima jer  kombinira velike brzine ispisa u boji do 70 str./min i napredne mogućnosti povezivanja s najnovijom tehnologijom skeniranja. Zbog toga je savršena za srednje i velike tvrtke koje ispisuju veliku količinu dokumenata, osnažujući  produktivnost.

Canon_imageRUNNER_ADVANCE_DX_C5800_2

Za maksimalnu funkcionalnost i učinkovitost uređaj krasi brzo „buđenje“ iz stanja mirovanja, uključivanje za samo 6 sekundi i brzo pokretanje za 4 sekunde. Sprječavanje pojave crta, prepoznavanje umetanja više dokumenata i uklanjanje praznih stranica dodatno smanjuju vrijeme obrade i poboljšavaju performanse skeniranja. Da bi uštedjela dragocjeno vrijeme na pripremu dokumenata za korištenje, serija nudi bogatu lepezu ugrađenih mogućnosti završne obrade.

Podržavanje digitalne transformacije

Serija imageRUNNER ADVANCE DX C5800 najnovija je u portfelju ključnom za korisnike koji su se otisnuli na putovanje digitalne transformacije. Kao središte u kojemu se ispis transformira u digitalni oblik, omogućuje tvrtkama da povežu zaposlenike s poslovnim aplikacijama i ubacuju dokumente izravno u njihove tijekove rada kroz jednu platformu.

Uz ugrađene mogućnosti povezivanja – integraciju s odredištima za pohranu u oblaku kao što su Dropbox i OneDrive, dokumentima mogu pristupati te ih mogu uređivati i dijeliti kolege koji rade bilo gdje. uniFLOW Online, Canonov softver temeljen na oblaku koji je ugrađen u uređaje iz serije, predstavlja jedinstvenu platformu koja spaja sve lokacije i putem kojeg tvrtke mogu centralno upravljati svojom flotom pisača, bez obzira na to gdje se uređaji nalaze. Nudi jednostavno praćenje troškova, sigurno skeniranje i robusnu sigurnost uređaja. Korisnici s nadogradnjom servisa uniFLOW Online imaju napredne funkcionalnosti poput pomoći pri umetanju, što omogućuje izdvajanje informacija iz papirnatih dokumenata i njihovo izravno i precizno umetanje u softver za tijek rada.  

Glavne značajke – serija imageRUNNER ADVANCE DX C5800
 • brzine ispisa do 70 str./min A4 (jednostrano)
 • skeniranje do 270 slika/min A4 (300 točaka po inču dvostrano)
 • standardno uniFLOW Online Express
 • posve digitalan dodirni zaslon u boji dijagonale 25,6 cm
 • poboljšano rukovanje medijima podržava papire manjeg formata, uključujući A5
 • skeniranje, pretraživanje i pohrana uz OneDrive, SharePoint, Concur i Dropbox
 • sveobuhvatna sigurnost u 360° uz softver McAfee Embedded Control
 • TPM 2.0 s jačom tehnologijom enkripcije
 • tih rad automatskog ulagača dokumenata (ADF-a)
 • proizvodi do 18 % manje CO2 tijekom cijelog vijeka trajanja
 • troši 15 % manje energije od prethodnika
 • eko-klamanje do 10 listova.
Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content