PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Canon imageRUNNER ADVANCE DX serija C8500 odgovor na zahteve hibridnog rada

Canon Europe predstavlja najnoviji dodatak svom najprodavanijem portfoliju imageRUNNER ADVANCE DX, seriju C5800. Serija je pravi odgovor na digitalnu transformaciju i novu funkciju kancelarije jer bez problema premošćuje fizičke i digitalne tokove rada, olakšava produktivnost i povezuje timove odakle god da rade.

Nadovezuje se na nedavno predstavljenu seriju imagePRESS C170 koja kompanijama omogućava da prošire svoje poslovne mogućnosti prema kreativnim segmentima tržišta.

Sve veće društvene promene i pojava decentraliziranog rada i rada na daljinu uticali su na funkciju kancelarije i kao i na to što se na kraju zahteva od tzv. kancelarijskih tehnologija. Da bi podržala kontinuitet poslovanja, podstakla digitalnu transformaciju i omogućila nenadmašno korisničko iskustvo između rada u kancelariji i na udaljenim lokacijama – zahvaljujući jednostavnoj integraciji sa programskim rešenjem uniFLOW Online, serija imageRUNNER ADVANCE DX C5800 osmišljena je tako da omogući kompanijama da briljiraju u današnjoj hibridnoj radnoj stvarnosti.

Osnaživanje produktivnosti

Serija imageRUNNER ADVANCE DX C5800 odlična je u optimizovanju rada s dokumentima jer  kombinuje velike brzine ispisa u boji do 70 str./min i napredne mogućnosti povezivanja sa najnovijom tehnologijom skeniranja. Zbog toga je savršena za srednje i velike kompanije koje štampaju veliku količinu dokumenata, osnažujući  produktivnost.

Za maksimalnu funkcionalnost i efikasnost, uređaj odlikuje brzo „buđenje“ iz stanja mirovanja, uključivanje za samo 6 sekundi i brzo pokretanje za 4 sekunde. Sprečavanje pojave crta, prepoznavanje umetanja više dokumenata i uklanjanje praznih stranica dodatno smanjuju vreme obrade i poboljšavaju performanse skeniranja. Da bi uštedela dragoceno vreme na pripremu dokumenata za korišćenje, serija nudi bogatu lepezu ugrađenih mogućnosti završne obrade.

Podržavanje digitalne transformacije

Serija imageRUNNER ADVANCE DX C5800 je najnovija u portfoliju ključnom za korisnike koji su krenuli na putovanje digitalne transformacije. Kao središte u kome se štampa transformiše u digitalni oblik, omogućava kompanijama da povežu zaposlene sa poslovnim aplikacijama i ubacuju dokumente direktno u njihove tokove rada kroz jednu platformu.

Uz ugrađene mogućnosti povezivanja – integraciju s odredištima za skladištenjem u oblaku kao što su Dropbox i OneDrive, mogu pristupati dokumentima, a kolege bez obzira na to odakle rade, mogu ih uređivati i deliti. UniFLOW Online, Canon softver koji se zasniva na oblaku koji je ugrađen u uređaje iz serije, predstavlja jedinstvenu platformu koja spaja sve lokacije i putem koje kompanije mogu centralno da upravljaju svojom flotom štampača, bez obzira na to gde se uređaji nalaze. Nudi jednostavno praćenje troškova, sigurno skeniranje i robusnu sigurnost uređaja. Korisnici s nadogradnjom servisa uniFLOW Online imaju napredne funkcije poput pomoći pri umetanju, što omogućava izdvajanje informacija iz papirnih dokumenata i njihovo direktno i precizno umetanje u softver za tok rada.  

Glavne karakteristike – serija imageRUNNER ADVANCE DX C5800

 • brzina štampe do 70 str./min A4 (jednostrano)
 • skeniranje do 270 slika/min A4 (300 točaka po inču dvostrano)
 • standardno uniFLOW Online Express
 • kompletan digitalan touch screen ekran u boji dijagonale 25,6 cm
 • poboljšano rukovanje medijima podržava papire manjeg formata, uključujući A5
 • skeniranje, pretraživanje i skladištenje uz OneDrive, SharePoint, Concur i Dropbox
 • sveobuhvatna sigurnost u 360° uz softver McAfee Embedded Control
 • TPM 2.0 s jačom tehnologijom enkripcije
 • tih rad automatskog ulagača dokumenata (ADF-a)
 • proizvodi do 18 % manje CO2 tokom celog veka trajanja
 • troši 15 % manje energije od prethodnika
 • eko-klamovanje do 10 listova.
Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content