PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Canon LabelStream 4000 serija prva s Fogra PSD certifikatom

Canon digitalni pisač serije LabelStream 4000 prvi je digitalni pisač koji je certificiran prema Fogra Research Institute for Media Technologies jer ispunjava specifikacije u skladu sa Process Standard Digital (PSD) provjerom. Certifikat potvrđuje da su konzistentnost boja, ujednačenost, oštrina detalja i stabilnost naklade proizvedene na LabelStream 4000 pisaču u skladu sa zahtjevima definiranim prema Fogra PSD-u.

Procjena proizvoda otisnutog na LabelStream 4000, digitalnom pisaču sa šest boja, rezultirala je time da je kod gamuta boja, homogenosti i koherencije pisač postigao najvišu ocjenu kategorije (razina A), što ukazuje da gamuta boja LabelStream-a nadmašuje mnoge digitalne pisače za tisak etiketa dostupne danas na tržištu.

Opisujući industrijski orijentirani i standardizirani postupak za ispis proizvoda digitalnim tiskom, Fogra Print Check, koji se temelji na ISO / TS 15311-2, ispituje vrijednost boje, dosljednost, identičnost, rezoluciju ispisa i detalje digitalno otisnutog proizvoda.

LabelStream 4000 serija koristi industrijski dokazane i robusne UV ink jet ispisne glave Xaar 2001+ UV, koje imaju mogućnost većeg nanosa sloja boje što pridonosi većem gamutu. Sa pokrivenošću gamuta boja od 96% na Delta E 2000 manjem od 2, LabelStream nudi tisak etiketa visoke kvalitete, precizno usklađene boje robne marki i dosljedan ispis na standardnim zalihama etiketa.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content