Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Canon Labelstream 4000 serija prva sa Fogra PSD sertifikatom

Canon digitalni štampač serije LabelStream 4000 prvi je digitalni štampač koji je sertifikovan prema Fogra Research Institute for Media Technologies jer ispunjava specifikacije u skladu sa Process Standard Digital (PSD) proverom. Sertifikat potvrđuje da su konzistentnost boja, ujednačenost, oštrina detalja i stabilnost tiraža proizvedenih na LabelStream 4000 štampaču u skladu sa zahtevima definisanim prema Fogra PSD-u.

Procena proizvoda odštampanog na LabelStream 4000, digitalnom štampaču sa šest boja, rezultirala je time da je po pitanju gamuta boja, homogenosti i koherencije štampač postigao najvišu ocenu kategorije (nivo A), što ukazuje da gamut boja LabelStream-a nadmašuje mnoge digitalne štampače za štampu etiketa danas dostupne na tržištu.

Opisujući industrijski orijentisani i standardizovani postupak za štampu proizvoda digitalnom štampom, Fogra Print Check, koji se temelji na ISO / TS 15311-2, ispituje vrednost boje, doslednost, identičnost, rezoluciju štampe i detalje digitalno odštampanog proizvoda.

LabelStream 4000 serija koristi industrijski dokazane i robusne UV ink jet štamparske glave Xaar 2001+ UV, koje imaju mogućnost većeg nanosa sloja boje što doprinosi većem gamutu. Sa pokrivenošću gamuta boja od 96% na Delta E 2000 manjem od 2, LabelStream nudi štampu etiketa visokog kvaliteta, precizno usklađene boje robnih marki i doslednu štampu na standardnim zalihama etiketa.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content