Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Canon predstavio imagePRESS C165

Novi član Canon imagePRESS obitelji, multifunkcionalni digitalni, laserski pisač C165 predstavljen je medijima u utorak, 10. 9. u Canon Customer Experience centru u Parizu. Radi se o pisaču koji ima mogućnost crno-bijelog i ispisa u boji (4 boje) te je riječ o, kako je istaknuto na predstavljanju, jedinstvenom pisaču koji objedinjuje kvalitetu profesionalnog ispisa kroz imagePRESS tehnologiju i jednostavnost rukovanja uredskog uređaja kroz korisničko sučelje imageRUNNER ADVANCE.

Pisač imagePRESS C165 zbog svojih karakteristika i mogućnosti, namijenjen je prije svega za in-house upotrebu u tvrtkama koje imaju potrebu za kvalitetnim otiskom malih i srednjih naklada, zatim dizajnerskim agencijama, malim i srednjim tvrtkama te kopiraonicama. Pisač ima in-line doradnu liniju s mogućnošću savijanja i klamanja, a uz A3 i A4 format, može ispisivati do 1,3 m širine i na medijima debljine do 350 gsm različitih tekstura. Optimalni volumen ispisa kreće se od 15 do 80 tisuća A4 otisaka mjesečno. Zbog svega toga u Canonu ističu da je idealan za tisak različitih materijala, od izvješća, brošura, kataloga, preko priručnika, vizit karti, pozivnica, banera pa sve do prototipova i personalizirane ambalaže malih naklada.

Kako je istaknuo Mark Lawn, direktor rješenja za profesionalni tisak u tvrtki Canon Europe,  C165 spaja najbolje od Canonove tehnologije. „Živimo u vrijeme kada korisnici žele postići što više u što manje vremena i sa što manje ulaganja. C165 je upravo to, multifunkcionalni pisač koji nudi sve od osnovnog skeniranja, preko kvalitetnog tiska do osnovne dorade. Tvrtke će vrlo brzo vidjeti dodanu vrijednost koju donosi poslovanju bilo kroz kreativan sadržaj bilo kroz povrat ulaganja  i to zbog tri ključne stvari: mogućnosti ispisa atraktivnih materijala različitih dimenzija, ispisa na materijale različite teksture pridonosi taktilnom iskustvu te ispis varijabilnih podataka za još veći angažman korisnika“, rekao je gosop. Lawn.

Pisač kreće u prodaju odmah, a za početak će biti dostupan samo na europskom tržištu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content