PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

CANON PREDSTAVIO IMAGEPRESS C165

Novi član Canon imagePRESS porodice, multifunkcionalni digitalni, laserski štampač C165 predstavljen je medijima u utorak, 10. septembra u Canon Customer Experience centru u Parizu. Radi se o štampaču koji ima mogućnost crno-bele i štampe u boji (4 boje) pa je reč o, kako je istaknuto na predstavljanju, jedinstvenom štampaču koji objedinjuje kvalitet profesionalne štampe kroz imagePRESS tehnologiju i jednostavnost rukovanja kancelarijskog uređaja kroz korisničko okruženje imageRUNNER ADVANCE.

Štampač imagePRESS C165 zbog svojih karakteristika i mogućnosti, namenjen je pre svega za in-house upotrebu u kompanijama koje imaju potrebu za kvalitetnom štampom malih i srednjih tiraža, zatim dizajnerskim agencijama, malim i srednjim kompanijama, kao i kopirnicama. Štampač ima in-line doradnu liniju s mogućnošću savijanja i klamovanja, a uz A3 i A4 format, može štampati do 1,3 m dužine i na medijima debljine do 350 g/m2 različitih tekstura. Optimalni volumen štampe kreće se od 15 do 80 hiljada A4 otisaka mesečno. Zbog svega toga, u kompaniji Canon ističu da je idealan za štampu različitih materijala, od izveštaja, brošura, kataloga, preko priručnika, vizit karti, pozivnica, banera pa sve do prototipova i personalizovane ambalaže malih tiraža.

Kako je istakao Mark Lawn, direktor rešenja za profesionalnu štampu u kompaniji Canon Europe, C165 spaja najbolje od Canon tehnologije. „Živimo u vreme kada korisnici žele postići što više u što manje vremena i sa što manje ulaganja. C165 je upravo to, multifunkcionalni štampač koji nudi sve od osnovnog skeniranja, preko kvalitetne štampe do osnovne dorade. Kompanije će vrlo brzo videti dodatnu vrednost koju donosi poslovanju bilo kroz kreativan sadržaj, bilo kroz povraćaj ulaganja  i to zbog tri ključne stvari: mogućnosti štampe na atraktivnim materijalima različitih dimenzija, štampe na materijalima različite teksture koja doprinosi taktilnom iskustvu, kao i štampa varijabilnih podataka za još veći angažman korisnika“, rekao je g. Lawn.

Štampač kreće u prodaju odmah, a za početak će biti dostupan samo na evropskom tržištu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content