PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Canon predstavlja novu generaciju svog pametnog softvera za skeniranje Scan2x Online

Uz stalan cilj da suvremene urede ojača tehnologijama koje će značajno poboljšati uredski rad, Canon je upotpunio svoj portfelj rješenjem Scan2x Online. Riječ je o inačici sveobuhvatnog pametnog rješenja za unos dokumenata koja je temeljena na „cloudu“, a osmišljena je da pojednostavni i automatizira proces skeniranja dokumenata s papira ili iz fotografija u oblik pogodan za digitalnu pohranu. To rješenje štedi vrijeme, povećava učinkovitost i pojednostavljuje skeniranje.

Scan2x je rješenje za unos dokumenata koje može raditi samostalno ili u umreženom okruženju, a dovoljno je inteligentno da zna što skenira. Pojednostavljeno, ako se skenira račun, Scan2x će ga proslijediti u računovodstvo da bi se moglo provesti plaćanje. Nova inačica tog rješenja koju Canon predstavlja – Scan2x Online – tu provjerenu tehnologiju smješta u „cloud“, omogućujući jednostavnu implementaciju uz niske troškove bez skupe infrastrukture, centralizirane administracije te upravljanja korisnicima od strane tvrtkinog IT odjela.

S Canonovim rješenjem za skeniranje korisnicima je omogućeno da se u potpunosti usredotoče na njihove dnevne obaveze, dok Scan2x Online preuzima brigu o radu s dokumentima. Jednostavno i intuitivno web-sučelje omogućuje ujednačeno iskustvo na svakom uređaju.

“Tehnologija treba pojednostavniti vaše poslovne procese. Scan2x Online smo stvorili upravo za taj zadatak i on pojednostavljuje skeniranje i upravljanje dokumentima, pretvarajući ga u jedan proces koji se toliko jednostavno koristi da ne može biti lakši.”, tvrdi Sašo Bende, konzultant za poslovna rješenja u tvrtki Canon Adria.

Što Scan2x Online donosi u vaše poslovanje? 

  • Odgovornost – Scan2x Online može pratiti tijek dokumenata i točno zna tko je skenirao što. To znači da u svakom trenutku možete znati koja osoba je prva unijela dokument u sustav.
  • Jednostavnost – Inteligentna tehnologija skeniranja misli umjesto korisnika. Korisnici trebaju samo odabrati posao koji žele dovršiti i rješenje će automatski primijeniti prave postavke, uključujući postavke skenera, učitavanje ispravnih informacija iz dokumenta i pohranu dokumenta na jedno ili više odredišta. Sve potpuno automatski.
  • Prilagodba – Bez obzira kojim poslom se bavite, Scan2x Online mu se može prilagoditi. Moguće ga je koristiti tako da zadovolji složene zahtjeve međunarodne financijske institucije ili malog online start-upa. Licenciranje zasnovano po broju uređaja omogućuje cjenovno učinkovito upravljanje prema potrebama vaše organizacije.
  • Transparentnost – Postavite sigurnost, usklađenost i odgovornost na prvo mjesto, s PIN-ovima za svakog korisnika, opcionalnim identifikacijskim karticama ili čitačem otiska prsta za odgovoran i siguran trag dokumenata.
  • Uskladivost – Automatizirajte procese da biste osigurali uskladivost sa zakonskim propisima koji su sve obimniji, uključujući redaktiranje osjetljivih korisničkih podataka kako biste bili usklađeni s Općom uredbom o zaštiti podataka Europske unije (GDPR).

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content