Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Canon predstavlja novu generaciju svog pametnog softvera za skeniranje Scan2x Online

Uz konstantnu ideju da savremene kancelarije ojača tehnologijama koje će značajno poboljšati kancelarijski rad, Canon je upotpunio svoj portfolio rešenjem Scan2x Online. Reč je o verziji sveobuhvatnog pametnog rešenja za unos dokumenata koja se temelji na cloud-u, a osmišljena je da pojednostavni i automatizuje proces skeniranja dokumenata sa papira ili fotografija u oblik pogodan za digitalno skladištenje. To rešenje štedi vreme, povećava efikasnost i pojednostavljuje skeniranje.

Scan2x je rešenje za unos dokumenata koje može raditi samostalno ili u umreženom okruženju, a dovoljno je inteligentno da zna šta skenira. Jednostavno rečeno, ako se skenira račun, Scan2x će ga proslediti u računovodstvo da bi se moglo obaviti plaćanje. Nova verzija tog rešenja koju Canon predstavlja – Scan2x Online – tu proverenu tehnologiju smešta u cloud, omogućujući jednostavnu implementaciju uz niske troškove bez skupe infrastrukture, centralizovane administracije i upravljanja korisnicima od strane IT sektora kompanije.

Sa rešenjem za skeniranje kompanije Canon, korisnicima je omogućeno da se u potpunosti fokusiraju na svoje dnevne obaveze, dok Scan2x Online preuzima brigu o radu s dokumentima. Jednostavan i intuitivan web-interfejs omogućava ujednačeno iskustvo na svakom uređaju.

“Tehnologija treba da pojednostavi vaše poslovne procese. Scan2x Online smo stvorili upravo za taj zadatak i on pojednostavljuje skeniranje i upravljanje dokumentima, pretvarajući ga u jedan proces koji se toliko jednostavno koristi da ne može biti lakši.”, tvrdi Sašo Bende, konsultant za poslovna rešenja u kompaniji Canon Adria.

Što Scan2x Online donosi u vaše poslovanje? 

  • Odgovornost – Scan2x Online može pratiti tok dokumenata i tačno zna ko je šta skenirao. To znači da u svakom trenutku možete znati koja osoba je prva unela dokument u sistem.
  • Jednostavnost – Inteligentna tehnologija skeniranja misli umesto korisnika. Korisnici treba samo da odaberu posao koji žele da obave i rešenje će automatski primeniti prava podešavanja, uključujući postavke skenera, učitavanje ispravnih informacija iz dokumenta i skladištenje dokumenta na jedno ili više odredišta. Sve potpuno automatski.
  • Prilagođavanje – Bez obzira kojim poslom se bavite, Scan2x Online se može prilagoditi. Moguće ga je koristiti tako da zadovolji komplikovane zahteve međunarodne finansijske institucije ili malog online start-up-a. Licenciranje zasnovano na broju uređaja omogućava ekonomično upravljanje u skladu sa potrebama vaše organizacije.
  • Transparentnost – Postavite sigurnost, usklađenost i odgovornost na prvo mesto, sa PIN-om za svakog korisnika, opcionim ličnim kartama ili čitačem otiska prsta za odgovoran i siguran trag dokumenta.
  • Kompatibilnost – Automatizujte procese da biste osigurali usklađenost sa zakonskim propisima koji su sve obimniji, uključujući uređivanje osetljivih podataka korisnika u skladu sa Opštom uredbom o zaštiti podataka Evropske unije (GDPR).

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content