Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Car Wrap Academy stiže u Sarajevo

Tvrtka Europapier regionalni je dobavljač i proizvođač folija i materijala za obljepljivanje vozila i za interijere. Na sajmu Print21 u Sarajevu nastupit će tvrtka Europapier BA s fokusom na široki asortiman folija i drugih medija koje imaju u svojoj ponudi.

Naglasak će staviti na Car Wrap Academy u sklopu koje će uživo na vozilu prikazati razne mogućnosti korištenja wrap folija brenda Metamark. Koristit će folije za promjenu boje vozila iz serija Metamark Color Change MCX i Metamark Color Change MM-CC. Predstavit će i Metamark Meta Cast MDC folije te petogodišnje i desetogodišnje folije za zaštitu boje Metamark Paint Protection M-PPF.

Osim Car Wrap Academy, pokazat će i primjenu folija u dizajnu interijera i to kroz brend koji je tek stigao u njihov portfelj – BODAQ. Ove folije specijalizirane su za interijere, a ekipa iz Europapiera demonstraciju će raditi na namještaju.

Bit će tu još i folije brenda Mactac namijenjene signage segmentu te Poli-Tape folije za apliciranje na tekstil. Osim toga, predstavit će i tekstilne medije brenda Krea Textilen i to medije za display-e i medije za interijere.

Posjetite sajam Print21 u Sarajevu i doznajte sve trendove u svijetu folija i drugih medija za tisak.

Besplatnu ulaznicu za sajam osigurajte već danas!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content