Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Carlos Signs otvara novi showroom i Roland DG Creative Center

Tvrtka Carlos Signs na grafičkom tržištu regije etablirano je ime iza kojeg je gotovo 25 godina poslovanja. Gotovo od samih početaka veže ih partnerstvo s japanskom tvrtkom Roland, ali i drugim brendovima.
Kao svojevrsni pečat uspješne poslovne suradnje tvrtka Carlos Signis otvara novi showroom i poslovni objekt jedinstven u regiji – Roland DG Creative Center.
Veliko otvaranje u sklopu kojeg će biti i Dani otvorenih vrata, održat će se idući tjedan, 16. i 17. 5. od 11 do 17h u Prijedoru, Srpskih velikana 69.
Ovim putem pozivaju sve svoje klijente, partnere i kupce da im se pridruže na svečanom otvaranju i danima posvećenim grafičkim inovacijama.
Kako i priliči grand openinigu, posjetitelje očekuje niz premijera iz Rolanda.

  • VersaOBJECT MO-240 – UV desktop printer
  • VersaSTUDIO BD-8 – desktop UV flatbed printer
  • DGXpress ER-641 – eko-solventni printer širokog formata.

Uz navedene premijere posjetitelje očekuju i ostali modeli printera iz Roland i Summa portfelja. Pozivaju stoga sve da dođu, istraže najnoviju tehnologiju, inspiriraju se inovativnim rješenjima. Carlos Signs stručni tim sve zainteresirane provest će kroz cijeli proces rada strojeva i pokazati kako mogu unaprijediti i svoje poslovanje.
I ono što je posebno zanimljivo, za sve izložbene modele printera osigurane su specijalne promotivne cijene. Iz tvrtke Carlos Signs mole da svoj dolazak potvrdite putem linka

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content