PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Carlos Signs otvara novi showroom i Roland DG Creative Center

Kompanija Carlos Signs je etablirano ime na grafičkom tržištu regiona, iza kojeg stoji skoro 25 godina poslovanja. Gotovo od samog početka vezuje ih partnerstvo sa japanskom kompanijom Roland, ali i drugim brendovima.
Kao svojevrsni pečat uspešne poslovne saradnje, kompanija Carlos Signs otvara novi izložbeni prostor i poslovni objekat jedinstven u regionu – Roland DG Creative Center.

Svečano otvaranje, koje će obuhvatiti i Dane otvorenih vrata, održaće se naredne sedmice, 16. i 17. maja, od 11 do 17 časova u Prijedoru, Srpskih velikana 69.

Ovim putem pozivaju sve svoje klijente, partnere i kupce da im se pridruže na svečanom otvaranju i danima posvećenim grafičkim inovacijama.
Kao što i priliči svečanom otvaranju, posetioce očekuju brojne premijere iz Rolanda.
• VersaOBJECT MO-240 – UV desktop printer
• VersaSTUDIO BD-8 – desktop UV flatbed printer
• DGXpress ER-641 – eko-solventni printer širokog formata.

Pored pomenutih premijera, posetioce očekuju i drugi modeli štampača iz portfolija Roland i Summa. Stoga pozivaju sve da dođu, istraže najnoviju tehnologiju i budu inspirisani inovativnim rešenjima. Stručni tim Carlos Signs će sve zainteresovane voditi kroz ceo proces rada mašine i pokazati kako i oni mogu da unaprede svoje poslovanje.
I što je posebno zanimljivo, predviđene su posebne promotivne cene za sve izložene modele štampača. Kompanija Carlos Signs vas moli da potvrdite svoj dolazak putem linka.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content