Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Carlos Signs predstavio Roland novitete u Banja Luci

Japanski brend Roland DG dobro je poznato ime u svijetu digitalnog tiska. Ovlašteni partner za njihova rješenja na području BiH već je niz godina tvrtka Carlos Signs.
S ciljem predstavljanja noviteta klijentima iz BiH nedavno su u Banja Luci organizirali open house. Predstavili su najnovije modele iz tvrtke Roland DG. 
Kako nam je rekao Slobodan Bobby Baltić, vlasnik tvrtke, naglasak je bio na dva noviteta predstavljena posljednjih mjeseci, koji su premijerno u Europi prikazani i mogli su se testirati upravo u Banja Luci.
Prvi je ER-642, novi 64” eko-solventni printer u DGXPRESS seriji ink jet printera širokog formata.

Inače, liniju DGXPRESS Roland je pokrenuo u proljeće ove godine. Usmjerena je na pružanje visoke produktivnosti po cijenama prilagođenim pojedinim tržištima uz zadržavanje kvalitete ispisa i pouzdanosti.

Roland DGxpress ER-642

S novim, većim ispisnim glavama mogu izbacivati sitnije kapljice boje veće gustoće plus novorazvijena dana control tehnologija velike brzine, ER-642 postiže nevjerojatnu produktivnost. Radi se o 46,8 m2/h u načinu rada 900×600 dpi-a za ispis na PVC i 76,1 m2/h u rezoluciji 600×1200 dpi-a za ispis banera. Model dolazi i s cijelim nizom drugih značajki za poboljšanje učinkovitosti kao što je primjerice postavka za automatsko skupljanje medija kada se umetnu radi jednostavnog i točnijeg umetanja.

Drugi printer premijerno predstavljen u Banja Luci je VersaSTUDIO BN2-20 – stolni ink jet pisač/rezač.
Nova serija BN2 nudi izbor između dva eko-solventna desktop stolna uređaja BN2-20 i  BN2-20A. Oba pružaju izvanrednu kvalitetu ispisa uz precizno rezanje kontura koje omogućuje stvaranje automatskih konturnih rezova. Unatoč kompaktnoj veličini, oba mogu proizvesti široku paletu artikala visoke dodane vrijednosti, od majica, postera, naljepnica, displeja, itd.

Kupci mogu birati između dva modela, BN2-20 koji dolazi u konfiguraciji CMYK plus bijela i BN2-20A koji je klasični četverobojni CMYK.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content