PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Carlos Signs predstavio Roland novitete u Banjaluci

Japanski brend Roland DG je dobro poznato ime u svetu digitalne štampe. Ovlašćeni partner za njihova rešenja u BiH već nekoliko godina je kompanija Carlos Signs.

U cilju predstavljanja novina klijentima iz BiH, nedavno su organizovali Dan otvorenih vrata u Banjaluci. Oni su predstavili najnovije modele Roland DG.

Kako nam je rekao Slobodan Bobi Baltić, vlasnik kompanije, akcenat je stavljen na dva noviteta predstavljena proteklih meseci, koji su premijerno prikazani u Evropi, a mogli su da se  testiraju u Banjaluci.

Prvi je ER-642, novi eko-solventni štampač od 64″ u DGKSPRESS seriji ink jet štampača širokog formata.

Inače, liniju DGKSPRESS lansirao je Roland u proleće ove godine. Ima za cilj da obezbedi visoku produktivnost po cenama prilagođenim pojedinačnim tržištima uz održavanje kvaliteta i pouzdanosti štampe.

Sa novim, većim glavama za štampanje koje mogu da izbace finije, gušće kapljice mastila i novorazvijenom tehnologijom dnevne kontrole velike brzine, ER-642 postiže neverovatnu produktivnost. To je 46,8 m2/h u režimu 900k600 dpi za štampanje na PVC-u i 76,1 m2/h u rezoluciji 600k1200 dpi za štampanje banera. Model takođe dolazi sa čitavim nizom drugih funkcija koje poboljšavaju efikasnost, kao što je podešavanje za automatsko sažimanje medija.

Drugi štampač premijerno predstavljen u Banjaluci je VersaSTUDIO BN2-20 – desktop ink jet štampač/rezač.

Nova BN2 serija nudi izbor između dva eko-solventna stona uređaja BN2-20 i BN2-20A. Oba obezbeđuju izvanredan kvalitet štampe uz precizno konturno sečenje koje omogućava da se kreiraju automatski rezovi po konturama. Uprkos svojoj kompaktnoj veličini, oba mogu da proizvedu širok izbor predmeta sa visokom dodatom vrednošću, od majica, postera, nalepnica, displeja itd.

Kupci mogu da biraju između dva modela. BN2-20 koji dolazi u CMYK plus beloj konfiguraciji i BN2-20A koji je klasični četvorobojni CMYK.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content