PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Cerm postaje nezavisan od Heidelberga

Uprava tvrtke CERM-om, globalnog pružatelja MIS softverskih rješenja za grafičku industriju, izvijestila je da je nakon devet godina, kroz otkup menadžmenta/utjecaja (Management Buyout- MBO), stekla „potpunu nezavisnost“ od tiskarskog giganta tvrtke Heidelberger Druckmaschinen AG. Heidelberg i CERM nastavit će i dalje razvijati i distribuirati CERM softver kao „Prinect Business Manager“ za tržište komercijalnog tiska te svi postojeći ugovori i kanali podrške tvrtke Heidelberg ostaju na snazi.

CERM je postao dio Heidelberg grupe 2011. godine. “S ovim autonomnim pozicioniranjem CERM softvera i brenda, CERM želi pojačati širenje na svjetskom tržištu svojih rješenja za automatizaciju strojeva za tisak etiketa i ambalaže. Da bismo istražili svoj puni potencijal i potaknuli taj rast, morali smo vratiti samostalnost i pozdraviti dodatne kanale distribucije i podrške”, kaže Geert Van Damme, direktor CERM-a.

Rastući trend digitalnog tiska etiketa dodatno ističe i traži sve veću fokusiranost na optimizaciju upravo u segmentu proizvodnje etiketa i ambalaže, između ostalog, zbog sve većeg broja različitih proizvoda, malih naklada i kratkih rokova isporuke. “Automatizacija je važan prioritet za svakog tiskara koji želi poslovati profitabilnije sada i u budućnosti“, ističe Geert Van Damme.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content