Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

CERM postaje nezavisan od kompanije Heidelberg

Uprava kompanije CERM, globalnog pružaoca MIS softverskih rešenja za grafičku industriju, obavestila je da je nakon devet godina, kroz otkup menadžmenta/uticaja (Management Buyout- MBO), stekla „potpunu nezavisnost“ od štamparskog giganta, kompanije Heidelberger. Druckmaschinen AG. Heidelberg i CERM nastaviće i dalje da razvijaju i distribuiraju CERM softver kao „Prinect Business Manager“ za tržište komercijalne štampe, tako da svi postojeći ugovori i kanali podrške kompanije Heidelberg ostaju na snazi.

CERM je postao deo Heidelberg grupe 2011. godine. „Sа ovim autonomnim pozicioniranjem CERM softvera i brenda, CERM želi da ojača širenje svojih rešenja za automatizaciju mašina za štampu etiketa i ambalaže na svetskom tržištu. Da bismo istražili svoj puni potencijal i podstakli taj rast, morali smo da vratimo samostalnost i pronađemo dodatne kanale distribucije i podrške“, kaže Geert Van Damme, direktor kompanije CERM.

Rastući trend digitalne štampe etiketa dodatno naglašava i traži sve veću fokusiranost na optimizaciju upravo u segmentu proizvodnje etiketa i ambalaže, između ostalog, zbog sve većeg broja različitih proizvoda, malih tiraža i kratkih rokova isporuke. „Automatizacija je važan prioritet za svakog štampara koji želi da posluje profitabilnije sada i u budućnosti“, ističe Geert Van Damme.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content