Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

CFS otkriva male tajne dobrog wrap-a

Folija je jedan od onih materijala koji svoju primjenu sve više pronalazi u različitim nišama. Bez obzira za što vam je potrebna, u beogradskoj tvrtki CFS sigurno ćete pronaći ono što tražite.
Kada su prije 10-ak godina krenuli u posao s folijama, bili su specijalizirani prvenstveno za prodaju i apliciranje auto folija. No, s vremenom su proširili asortiman i na sve ostale folije iz branše. Danas su ovlašteni uvoznici i distributeri najkvalitetnijih i najpoznatijih američkih i europskih brendova iz ove industrije. U svom u portfelju imaju folije za tisak koje se koriste za izradu reklama, obljepljivanje automobila i brodova, uređenje interijera, za staklene površine te u građevini.

Za print & sign portfelj tu su folije proizvođača Avery Dennison, wrap folije Avery Dennison, KPMF, Mactac i Orafol, PPF zaštitne folije Xpel, Elite i Avery Dennison, folije za stakla automobila i objekata Solar Screen i Xpel te folije za interijere Cover Styl. Uz folije, u ponudi imaju i kompletnu opremu potrebnu za rad s ovim materijalima.

Također, zbog velikog interesa vezanog uz poslove obljepljivanja, prošle su godine u sklopu u svojeg poslovnog objekta u Beogradu pokrenuli i trening centar. Kako nam je rekao Đorđe Stanković, vlasnik, u ponudi imaju četiri tipa treninga: wrap, stakla, namještaj i PPF.

Osim proširenja asortimana, proširili su i poslovanje na područje Crne Gore i Bosne i Hercegovine pa su tako i jedan od sudionika sajma Print21 u Sarajevu na kojem će predstaviti svoju kompletnu ponudu.
Na štandu tvrtke CFS bit će uvijek zanimljive i dobro posjećene prezentacije vezane uz wrap i PPF folije. Za sve zainteresirane rado će napraviti i malu radionicu te otkriti pokoju korisnu tip & tricks wrap informaciju.  

Ulaz na sajam Print21 u Sarajevu je besplatan! Osigurajte svoju ulaznicu već danas! Ulaznica

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content