Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Coca Cola® zamišlja 3000. godinu s futurističkim iskustvom koje pokreće AI

Coca Cola poziva obožavatelje da zamisle kakav je okus i osjećaj budućnosti. U tome će im pomoći limited-edition serija i novo iskustvo koje pokreće AI.

Coca Cola® Y3000 Zero Sugar stvorena je s ljudskom i umjetnom inteligencijom (AI). Cilj je bio prenijeti ideju kako fanovi zamišljaju budućnost kroz emocije, težnje, boje, okuse….. Perspektive obožavatelja iz cijelog svijeta, u kombinaciji sa spoznajama prikupljenim od umjetne inteligencije, pomogle su nadahnuti Coca Colu u stvaranju jedinstvenog okusa Y3000.

„Nadamo se da će Coca Cola biti relevantna i osvježavajuća i u 3000. godini kao što je danas. Stoga smo sami sebi postavili izazov da istražimo koncept kakav bi okus mogla imati Coca-Cola iz budućnosti i kakva će iskustva otključati. Naša platforma „Real Magic“ slavi neočekivane veze koje obično čine nesvakidašnjima. Iz tog razloga namjerno smo spojili ljudsku i umjetnu inteligenciju kako bi uzdigli shvaćanje onoga što Coca Cola vjeruje da će donijeti sutra”, rekla je Oana Vlad, viša direktorica u tvrtki Coca Cola

Zero-sugar ponuda bit će dostupna ograničeno vrijeme na odabranim tržištima uključujući SAD, Kanadu, Kinu, Europu i Afriku.

U svakoj kapljici je iznenađenje i užitak koji oživljava filozofiju “Real Magic”. Tu je i dizajn dopunjen iskustvima potrošača te inspiriran glazbom, igricama, sportom i drugim strastima koja pokreću potrošače.

Uloga svake kapi je, kažu u Coca-Coli iskoristiti najnovije, najnaprednije tehnologije i kulturne trendove za stvaranje novih iskustava. Prošle godine su se oslonili na proširenu stvarnost, a sada prihvaćaju snagu umjetne inteligencije.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content