PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Coca Cola® zamišlja 3000. godinu s futurističkim iskustvom koje pokreće AI

Coca Cola poziva fanove da zamisle kakav je ukus i osećaj budućnosti. U tome će im pomoći serija ograničenog izdanja i novo iskustvo vođeno veštačkom inteligencijom.

Coca Cola® Y3000 Zero Sugar stvorena je pomoću ljudske i veštačke inteligencije (AI). Cilj je bio da se prenese ideja o tome kako fanovi zamišljaju budućnost kroz emocije, težnje, boje, ukuse… Perspektive fanova iz celog sveta, kombinovane sa uvidima prikupljenim iz veštačke inteligencije, pomogli su i inspirisali Coca Colu da kreira jedinstveni ukus Y3000.

„Nadamo se da će Coca Cola biti aktuelna i osvežavajuća u 3000. godini kao i danas. Zato smo postavili sebi izazov da istražimo kakav bi ukus Coca-Cola budućnosti mogla da ima i kakva bi iskustva mogla da otključa. Naša platforma „Real Magic“ slavi neočekivane veze koje obično čine izuzetnim. Iz tog razloga, namerno smo kombinovali ljudsku i veštačku inteligenciju da bismo unapredili razumevanje onoga što Coca Cola veruje da će doneti sutra“, rekla je Oana Vlad, viši direktor kompanije Coca Cola.

Zero-sugar ponuda biće dostupna ograničeno vreme na odabranim tržištima uključujući SAD, Kanadu, Kinu, Evropu i Afriku.

U svakoj kapljici ovog napitka nalazi se iznenađenje i zadovoljstvo koje oživljava filozofiju „Prave magije“. Tu je i dizajn dopunjen iskustvima potrošača i inspirisan muzikom, igrama, sportom i drugim strastima koje pokreću potrošače.

Kako kažu u Coca-Coli, uloga svake kapljice je da koristi najnovije, najnaprednije tehnologije i kulturne trendove za stvaranje novih iskustava. Prošle godine su se oslanjali na proširenu stvarnost, a sada prihvataju moć veštačke inteligencije.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content