PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Colorado 1650 i Canon UV Gel dobili jamstveni certifikat za kvalitetu i trajnost

Tvrtka Canon Production Printings s ponosom objavljuje da su tiskarski stroj velikog formata za tisak na materijale iz role Colorado 1650 i njegova tinta UVgel 460 dobili certifikat jednog od vodećih proizvođača medija u branši, tvrtke Avery Dennison, kao dio njihova programa ICS jamstva.
Tim se certifikatom osigurava da otisci izrađeni strojem Colorado 1650 na vinilnim medijima zadovoljavaju definirane visoke standarde kvalitete i trajnosti.

Canon je blisko surađivao s tvrtkom Avery Dennison od uvođenja modela Colorado 1650 koji dolazi s fleksibilnim, ali i vrlo robusnim kompletom tinti. Svi otisci napravljeni strojem Colorado 1650 uz korištenje tinte UVgel 460 sada imaju certifikat ICS jamstvenog programa kojim se jamče kvaliteta i trajnost svih takvih primjena velikog formata. Kad se kombiniraju tinte UVgel 460, mediji i laminacija tvrtke Avery Dennison, kupci mogu biti sigurni da će njihovi otisnuti materijali trajati do osam godina na otvorenom i do 11 godina u zatvorenim prostorima.

Više o ICS jamstvenom biltenu tvrtke Avery Dennison za Colorado. https://graphics.averydennison.eu/content/dam/averydennison/graphics/eu/en/Warranty/OCE/ICS-PG-1.11-Canon-Production-Printing-rev-22.pdf

Mogućnosti uređaja Colorado 1650 pogledajte u videu ispod.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content