Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Colorado 1650 i Canon UV gel dobili sertifikat za kvalitet i trajnost

Kompanija Canon Production Printings sa ponosom objavljuje da su štampač velikog formata za štampu na materijale iz rolne Colorado 1650 i njegova tinta UVgel 460 dobili sertifikat jednog od vodećih proizvođača medija u branši, kompanije Avery Dennison, kao deo njihovog programa ICS garancije. Tim sertifikatom se garantuje da otisci izrađeni štampačem Colorado 1650 na vinilnim medijima zadovoljavaju definisane visoke standarde kvaliteta i trajnosti.

Canon je blisko sarađivao sa kompanijom Avery Dennison od uvođenja modela Colorado 1650 koji dolazi sa fleksibilnim, ali i vrlo robusnim kompletom tinti. Svi otisci napravljeni štampačem Colorado 1650 uz korišćenje tinte UVgel 460 sada imaju sertifikat ICS programa kojim se garantuju kvalitet i trajnost svih takvih primena velikog formata. Kad se kombinuju tinte UVgel 460, mediji i laminacija kompanije Avery Dennison, kupci mogu biti sigurni da će njihovi odštampani materijali trajati do osam godina na otvorenom i do 11 godina u zatvorenim prostorima.

Više o biltenu ICS programa garancije kompanije Avery Dennison za Colorado: https://graphics.averydennison.eu/content/dam/averydennison/graphics/eu/en/Warranty/OCE/ICS-PG-1.11-Canon-Production-Printing-rev-22.pdf

Mogućnosti uređaja Colorado 1650 pogledajte u videu ispod.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content