Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Cover Styl’ folije za interijere i car wrap PPF folije u boji pravi su hit

Tržište uređenja interijera posljednjih godina doživljava pravi boom.  Arhitekti i dizajneri interijera u stalnoj potrazi za novim rješenjima. Danas im u tome znatno pomažu inovacije u pogledu dostupnih materijala. Pritom se posebno ističu folije pomoću kojih je brzo, jednostavno i povoljno moguće napraviti promjenu u bilo kojem dijelu interijera. Cover Styl’ folije odlično su rješenje.

Na sajmu Print21 u Novom Sadu, Cover Styl’ folije predstavila je tvrtka CFS iz Beograda. Kako nam je rekao gosp. Ljubiša Sazdanović, iz tvrtke CFS, prema njihovu iskustvu na temelju prodaje, najviše se koriste za uređenja hotela, kafića, restorana, jahti te sve više i privatnih kuća. Riječ je o folijama koje su primjenjive na svim površinama. 

„Velika prednost ovih folija je njihovo brzo, lako i jednostavno postavljanje, bez buke i prašine. Izgled kuhinje moguće je promijeniti doslovno u jednom danu. Također, važan dio priče je i to što je bilo kakvo preuređenje s njima financijski znatno povoljnije“, istaknuo je.   
Na raspolaganju imaju široki raspon dizajna, a najviše se traži imitacija drveta. Ističe da tržište odlično reagira na ove folije i popularnost im stalno raste.

Uz folije za uređenje interijera, na sajmu u Novom Sadu, predstavili su i folije za wrap automobila koje i čine najveći dio poslova tvrtke CFS. Zastupnici su nekih od vodećih svjetskih brendova. U ponudi imaju jednobojne wrap folije te prozirne PPF folije koje su, istaknuo je, najbolja zaštita za nove automobile. Štite lak i boju, a zaštita su i od udaraca.
Uz to, uskoro im u asortiman stižu i PPF folije u boji. Radi se o svojevrsnoj hibridnoj folija koja je istovremeno i PPF zaštitna folija, samo sada u boji po želji kupca. Aplicira se, kaže nam gosp. Sazdanović, lakše od najkvalitetnijih wrap folija.

CFS folije upoznajte kroz kratki Print Report intervju na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content