PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Cover Styl’ folije za enterijere i car wrap PPF folije u boji pravi su hit

Tržište unutrašnje dekoracije je poslednjih godina doživelo pravi procvat. Arhitekte i dizajneri enterijera u stalnoj su potrazi za novim rešenjima. Danas im u tome u velikoj meri pomažu inovacije u pogledu raspoloživih materijala. Posebno se ističu folije uz pomoć kojih je moguće brzo, lako i povoljno izvršiti promenu u bilo kom delu enterijera. Cover Styl’ folije su odlično rešenje.

Na sajmu Print21 u Novom Sadu Cover Styl’ folije je predstavio CFS iz Beograda. Kako nam je rekao g. Ljubiša Sazdanović, iz kompanije CFS, prema iskustvu na osnovu prodaje, najviše se koriste za uređenje hotela, kafića, restorana, jahti, a sve češće i privatnih kuća. Ovo su folije koje se mogu koristiti na svim površinama.

„Velika prednost ovih folija je njihova brza, laka i jednostavna montaža, bez buke i prašine. Moguće je promeniti izgled kuhinje bukvalno za jedan dan. Takođe, važan deo priče je da je svako preuređenje kod njih finansijski mnogo povoljnije“, istakao je on.

Imaju širok spektar dostupnih dizajna, a imitacija drveta je najtraženija. On ističe da tržište veoma dobro reaguje na ove folije i njihova popularnost stalno raste.
Pored folija za unutrašnju dekoraciju, na sajmu u Novom Sadu predstavili su i folije za wrap automobila koje čine najveći deo poslovanja kompanije CFS. Zastupnici su nekih od vodećih svetskih brendova. U ponudi imaju jednobojne folije i providne PPF folije, koje su, istakao je, najbolja zaštita za nove automobile. Oni štite lak i boju, a štite i od udaraca.
Pored toga, u njihov asortiman uskoro će se dodati i obojene PPF folije. To je neka vrsta hibridne folije koja je ujedno i PPF zaštitna folija, samo sada u boji po želji kupca. Primenjuje se, kaže nam g. Sazdanović, lakše od najkvalitetnijih wrap folija.

Upoznajte CFS folije kroz kratki Print Report intervju na YouTube kanalu Print Magazina.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content