Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Dani otvorenih vrata Fortuna Digital Grupe u znaku sinergije i nove vizije poslovanja

Fortuna Digital Grupa proteklih dana je održala Dane otvorenih vrata diljem regije za svoje kupce i partnere. Predstavila se tržištu kao nikad jača Grupacija koja beskompromisno provodi zajedničku strategiju u cijeloj regiji te izlazi van okvira već viđenih koncepata događanja ovog tipa.

Svoja vrata otvorili su centri u Beogradu, Sarajevu, Budimpešti i Zagrebu predstavivši javnosti rebranding Fortuna Digital Grupe. Novi brending počiva na održivosti i brizi za okoliš što nimalo ne iznenađuje, jer taj trend FD Grupa u potpunosti prati već duži vremenski period. Fokus je na Hp Latex održivoj tehnologiji te održivim materijalima koji zauzimaju sve veći dio Fortuninog portfelja proizvoda.
Pokazali su svoje moderne, renovirane demo centre u regiji s posebnim naglaskom na novo opremljeni Experience Centar u Zagrebu, koji ujedno postaje referentni centar cijele grupacije. Centar mijenja svoj dosadašnji koncept te postaje sjedište raznih edukacija, treninga i personaliziranih demonstracija s kupcima. Odnosno, postaje dinamičan prostor, konstantno u pokretu, sjedište novih znanja te razmjene iskustava.

DGI Presto printer za ambalažu novitet u portfelju FD Grupe

U sklopu Dana otvorenih vrata svaka zemlja za svoje kupce održala je prezentacije materijala i strojeva. Posjetitelji su mogli na licu mjesta vidjeti strojeve u punom pogonu te se konzultirati s FD servisnim stručnim timom.
Demo se radio na: HP Latex 630W, L800W i R2000, zatim Summi S One D140FX, Summi F1612, Summi S3 D160, DGI- Presto, Widlaseru D200, Fotobi WR61 te FD Laminatoru.
Posebnu pozornost privukao je DGI Presto, kompaktni printer za pakiranje i ambalažu. To je ujedno i novitet kako na tržištu, tako i u portfelju proizvoda FD Grupe. Korejska tvrtka DGI predstavila ga je prvi put na ovogodišnjoj Fespi u Amsterdamu. Funkcionalnosti i jednostavnost rukovanja ovim strojem posjetiteljima je detaljno prezentirao gosp. Seong-Han Kim, direktor prodaje DGI, koji je samo zbog ovog događaja doputovao iz Seula.

Eventu u Zagrebu pridružili su se i mnogi drugi partneri koji su svojim dolaskom pružili punu podršku Fortuna Digital Grupi. Gosp. Roland Farian, Head of Large Format Printing Central & Eastern Europe u tvrtki Hp, također je svojim prisustvom upotpunio događaj. Punu podršku svojim dolaskom pružio je i g. Christof Van Driessche, Chief Commercial Officer iz Summe. Iz segmenta materijala eventu su se pridružili predstavnici iz tvrtki: 3A Composites, Bergertextiles, Avery Dennison, Pongs te Image Perfect. Svi su bili dobro raspoloženi i odgovarali na brojna pitanja posjetitelja pobliže ih upoznajući sa svojim vodećim brendovima na tržištu. Svoju podršku dali su i iz Caldere čija su se softverska rješenja mogla direktno isprobati, kao i konzultirati se s Fortuna Digital stručnim servisnim timom.

Fortuna Digital Grupa u Zagrebu je izašla iz uobičajenog koncepta održavanja evenata ovog tipa i priredila sjajnu zabavu za pamćenje. U dvorištu se pekao BBQ by Nekić Trucks, kolači, topli vafli sa sladoledom i čokoladom, uz široku ponudu pića i vrhunskih koktela. Niti vrijeme koje im nije išlo na ruku nije pokvarilo atmosferu jer su se usprkos kiši i zimskoj temperaturi posjetitelji zadržali i dočekali sunce uz ritmove glazbe odličnog DJ-a Fabiana Dechka Jakopetza te nastavili sa zabavom do kasnih večernjih sati.
Detalje atmosfere možete pogledati na Facebook profilu FD Grupe na linku

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content