PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Dani otvorenih vrata Fortuna Digital Grupe u znaku sinergije i nove vizije poslovanja

Poslednjih dana Fortuna Digital Grupa je održala dane otvorenih vrata širom regiona za svoje klijente i partnere. Tržištu se predstavila kao nikad jača Grupa koja beskompromisno sprovodi zajedničku strategiju širom regiona i izlazi iz okvira do sada viđenih koncepata događaja ovog tipa.
Centri u Beogradu, Sarajevu, Budimpešti i Zagrebu otvorili su svoja vrata, predstavljajući javnosti rebrendiranje Fortuna Digital Group. Novi brend je zasnovan na održivosti i brizi za životnu sredinu. To nije nimalo iznenađujuće, jer FD Grupa ovaj trend prati već duže vreme. Fokus je na Hp Latex održivoj tehnologiji i održivim materijalima koji zauzimaju sve veći deo Fortuninog portfelja.
Pokazali su svoje moderne, renovirane demo centre u regiji s posebnim naglaskom na novoopremljen Experience Center u Zagrebu, koji postaje i referentni centar cele grupe. Centar menja svoj dosadašnji koncept i postaje sedište raznih edukacija, obuka i personalizovanih demonstracija sa korisnicima. Odnosno, postaje dinamičan prostor, stalno u pokretu, sedište novih znanja i razmene iskustava.

DGI Presto printer za ambalažu- novina u portfoliju FD Grupe

U okviru Dana otvorenih vrata, svaka zemlja je održala prezentacije materijala i mašina za svoje kupce. Posetioci su mogli da vide mašine u punom radu na licu mesta i konsultuju se sa stručnim timom FD servisa.
Demo je urađen na: HP Latex 630W, L800W i R2000, zatim Summi S One D140FX, Summi F1612, Summi S3 D160, DGI- Presto, Widlaseru D200, Fotobi WR61 te FD Laminatoru.
Posebnu pažnju privukao je DGI Presto, kompaktni štampač za ambalažu i pakovanje. Ovo je takođe novina kako na tržištu tako i u portfoliju proizvoda FD Grupe. Korejska kompanija DGI predstavila ga je prvi put na ovogodišnjoj Fespi u Amsterdamu. Funkcionalnosti i lakoću rukovanja ovom mašinom posetiocima je detaljno objasnio g. Seong-Han Kim, direktor prodaje DGI, koji je doputovao iz Seula samo zbog ovog događaja.

Mnogi drugi partneri takođe su se pridružili događaju u Zagrebu i pružili punu podršku Fortuna Digital Grupi. Gospodin Roland Farian, šef odeljenja za štampu velikog formata za centralnu i istočnu Evropu u HP-u, takođe je svojim prisustvom upotpunio događaj. Punu podršku pružio je svojim dolaskom pružio i Christof Van Driessche, Chief Commercial Officer iz Summe. Iz asortimana materijala događaju su se pridružili predstavnici kompanija: 3A Composites, Bergertextiles, Avery Dennison, Pongs te Image Perfect. Svi su bili dobro raspoloženi i odgovarali na brojna pitanja posetilaca, upoznajući ih sa svojim vodećim brendovima na tržištu. Svoju podršku dali su i iz Caldere čija su se softverska rešenja mogla direktno isprobati, kao i konsultirati se s Fortuna Digital stručnim servisnim timom.

Fortuna Digital Group u Zagrebu prevazišla je uobičajeni koncept održavanja događaja ovog tipa i organizovala sjajnu zabavu za pamćenje. U dvorištu se pekao BBQ by Nekić Trucks, kolači, topli vafli sa sladoledom i čokoladom, uz široku ponudu pića i vrhunskih koktela. Ni vreme nije pokvarilo atmosferu, jer su i pored kiše i zimske temperature posetioci ostali i dočekali sunce u ritmovima muzike odličnog DJ-a Fabiana Dechka Jakopetza i nastavili zabavu do kasno uveče.

Detalje atmosfere možete pogledati na Facebook profilu FD Grupe na linku


Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content