Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Desetak premijera na Print21 sajmu u Zagrebu

Bližimo se već dobro znanom sajmu grafičkih tehnologija Print21, koji se vraća na Zagrebački Velesajam nakon dvije godine putovanja po gradovima regije. Ono čime se ponosimo je svakako informacija da će ovogodišnja zagrebačka verzija Print21 sajma biti najveća do sada. Očekuje vas više od 30 regionalnih izlagača koji će predstaviti svoje ponude na površini većoj od 2100m2!

Već niz godina Print21 obuhvaća sve, od malih aplikacija do velikih formata. Naglasak je na sign&promo segmentu, digitalnom komercijalnom tisku iz arka, tisku tekstila, etiketa i drugih malih i velikih aplikacija te softverskim rješenjima.

Print21 u Zagrebu održat će se 17. i 18. 4. 2024. u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog Velesajma. Svi dobavljači renomiranih svjetskih brendova čekaju vas na sajmu. Provjerite tko su izlagači te što će predstaviti!

Više od 10 premijernih tehnologija

Na sajmu vas osim dobro znanog Coffee Cornera i edukacijskog kutka sa zanimljivim panel razgovorima, ovaj put očekuje i Cocktail Bar. No, najbolji dio svakako će pokazati izlagači, koji ovaj put sa sobom donose 10-ak premijernih printera i tehnologija za naše tržište. Koji vas to noviteti očekuju, saznajte u nastavku:

DIT i Subligo

 • Epson SureColor V1000 – UV flatbed printer A4 formata za potrebe malih tvrtki u industriji promotivnih proizvoda. Omogućuje tisak na gotovo bilo koju tvrdu površinu.
 • Epson SureColor F1000 – hibridni DTG/DTF printer. Kao DTG dolazi s bijelom bojom za tisak na tamne tkanine.

Eurocop

 • Ricoh Pro C7500 – nova razina kreativnosti uz široku i color gamut – uz CMYK tu su još clear, bijela, zlatna, srebrna, nevidljiva crvena, neon žuta i roza.

Europapier Dipa

 • Roland VersaOBJECT MO-240 – UV flatbed printer, nasljednik popularne LEF serije printera. Mogućnost tiska na predmete do 20cm visine. Red i orange boje tu su za još veći gamut.

Eurotrade

 • Valloy – rješenje za tisak naljepnica i etiketa + finisher

Graphic Center

 • Mimaki TxF300-75 DTF –uz dodatno ugrađenu ispisnu glavu, produkcija je povećana tri puta. Namijenjen je za kontinuirani višesatni rad.

Igepa Pako

 • Mimaki UCJV330-160 – UV print&cut model. Podržava do 5-slojni ispis, otvarajući vrata inovativnim višeslojnim aplikacijama. Prvi Mimaki roll-to-roll printer ss 2.5D tehnologijom reljefnog tiska.
 • Canon Colorado M5 – modularni roll-to-roll printer serije s opcijom UVGel bijele boje. Revolucionarna mogućnost ispisa sjajne i mat u istom prolazu.
 • Summa S3T – visokoprecizan roll rezač folija s istinskom tangencijalnom tehnologijom rezanja.

Radin

 • Gongzheng – novi brend u portfelju u segmentu industrijskih rješenja za digitalni tisak

Sajam svoja vrata otvara od 10:00 prvi dan. Ulaz na sajam je besplatan, a registrirati se možete već danas!

Najnoviji oglasi
 • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content