Print21 Zagreb

17.04.2024. - 18.04.2024.

0

dana

0

sati

0

minuta

0

sekundi

Ovaj event je završio

Print21 je sajam grafičkih tehnologija koji već niz godina obuhvaća sve, od malih aplikacija do velikih formata, s naglaskom na sign & promo segment, digitalni komercijalni tisak iz arka, tisak tekstila, etiketa i drugih malih i velikih aplikacija.

Nakon nekoliko godina iskustva u organiziranju različitih događanja na području regije, uvidjeli smo potrebu za organiziranjem ozbiljnijeg i većeg grafičkog sajma. Tako smo krajem 2020. godine prvi put organizirali sajam Print21 na Zagrebačkom Velesajmu. Sajam je na jednom mjestu okupio distributere, tiskare i korisnike usluga tiska i pokazao im rješenja i mogućnosti na nekima od najprofitabilnijih i najbrže rastućih područja grafičke industrije.

Do danas, Print21 je obišao cijelu regiju, od Ljubljane, preko Zagreba, pa sve do Beograda i Sarajeva. 2024. godine po prvi će se put održati u Novom Sadu, a dva mjeseca nakon toga i u Zagrebu.

Print21 u Zagrebu održat će se 17. i 18.4.2024. u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog Velesajma.
Na sajmu vas uz izložbeni očekuje i edukacijski dio koji će biti organiziran u suradnji sa stručnjacima iz tvrtki sudionica.

Ulaz na sajam Print21 je besplatan. Potrebna je samo prijava putem web stranice www.print-magazin.eu.

Za sva eventualna pitanja ili izlagačke štandove kontaktirajte nas na: [email protected]


10:00 - 18:00

Radno vrijeme sajma

Pozdravna riječ organizatora

Automatizacija

Sistrade, Xenon Forte - Kyocera, Xerox

Tisak ambalaže

9:00 - 16:00

Radno vrijeme sajma

Komercijalni tisak

Konica Minolta, Xerox, Xenon Forte - Kyocera

Tisak tekstila

Graphic Center, 3Print - Kornit Digital
 • Azonprinter

  Azonprinter, renomirana svjetska firma, koja na tržištu postoji već 30 godina i jedina u Republici Hrvatskoj proizvodi strojeve za digitalni tisak, izlaže i ove godine na sajmu Print 21. Azon ove godine prezentira jedinstvena DTF rješenja A3 i A1 formata. Uz atraktivne neonske boje i automatsko održavanje uređaja, Azon je konkurentan sa svojim rješenjima te se našao na popisu 10 najboljih proizvođača DTF uređaja na svijetu. A3 format (Pronto i Pronto Neon) predstavlja idealno rješenje za manje tvrtke jer su to u stvari desktop printeri koji se vrlo jednostavno instaliraju i koriste. Primo + Neon X sustav u potpunosti je automatiziran, te nema ručnog nanošenja praha. Radi se o 60 centimetarskom rješenju. Nudi 4 neonske boje uz standardni CMYK i bijelu (neon žuta, neon magenta, neon narančasta i neon zelena). Na njihovom štandu B9 možete isprintati svoj uzorak, te se uvjeriti u iznimnu kvalitetu ovih hrvatskih printera.

 • Black Line

  Black Line je jedinstvena tvrtka u regiji fokusirana isključivo na samoljepljive folije, edukaciju wrap profesionalaca te distribuciju repromaterijala i alata neophodnog za brzu, kvalitetnu i jednostavnu instalaciju folija na vozila, zgrade te interijere. Za posjetitelje sajma Print21 ove godine naglasak je na folijama za uređenje interijera Cover Styl. Predstavit će novu “green line” seriju folija koje su bez PVC-a te premijerno liniju folija koje su namijenjene za vanjsku primjenu s vjekom trajanja do 20 godina. Posjetitelji mogu uživo pogledati sve uzorke na štandu te alate koji su potrebni za montažu istih.

 • Cotton Classics

  We care you sell – Vaš uspjeh u prodaji naš je cilj. Cotton Classics jedna je od vodećih veleprodaja promotivnog tekstila i korporativne mode u Europi. U svojem novoproširenom logističkom centru upravljaju s više od 3500 proizvoda u više od 100 000 raznih kombinacija koristeći najnoviju tehnologiju skladištenja. Više od 4 milijuna artikala je na zalihama za trenutnu otpremu, a oko 100 milijuna komada dostupno je u skladištima proizvođača za nadopunu njihovog logističkog centra. U mogućnosti su isporučiti u veći dio Europe u roku od 1-2 radna dana. Tržišni su lideri u nekoliko europskih zemalja. Posjetite ih na sajmu u Zagrebu i uvjerite se u širinu njihovog asortimana.

 • Cron

  Prepress Print d.o.o. zastupa i servisira Cron CTP, također servisira i strojeve svih proizvođača CTP-a za flekso, ofset i sitotisak, zahvaljujući 35-godišnjem iskustvu zaposlenika, na prostoru jugoistočne Europe (Srbija, Slovenija, Hrvatska, BiH, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Kosovo, Albanija, Mađarska, Rumunjska i Bugarska). Besplatno održavanje i besplatni servis potvrda su kvalitete uređaja i čini njihove kupce najkonkurentnijima u poslovanju. U domeni tiska zastupnici su proizvođača Solna, tiskarskih uređaja za ofset. Za doradu u ponudi imaju trorezače, šivačice, ljepilice, savijačice i štance proizvođača Eureka i Guowang, JMD linije za automatski uvez knjiga i klamerice, Sinwei uređaje za tvrde kutije i korice, Wista visokoprecizne uređaje za perforaciju, Znep za proizvodnju eko vrećica. Također, zastupnici su i mnogih drugih brendova kao što je: Versor, Rolam, KQ, Cim, Hu-Q, Heights, Dam, Founder, StudioRIP, KodakPrinergy, Hybrid, PDA. Za sve uređaje pružaju potpunu servisnu podršku 24/7 tijekom cijele godine. Posjetite ih na sajmu u Zagrebu i uvjerite se u široki asortiman njihove ponude.

 • Dit

  Na sajmu Print21 u Zagrebu tvrtka Dit d.o.o., distributer strojeva i repromaterijala za grafičku industriju, posjetiteljima će predstaviti strojeve iz portfelja Epsona i Secaba. Posjetitelji će moći vidjeti UV printer Epson SureColor V1000 te DTG/DTF hibridni printer Epson SureColor F1000. Osim njih posjetitelji će moći vidjeti i SC-S60610 koji omogućuje novi način produkcije aplikacija te Epson SureColor SC-R5010L – resin/latex printer. Naći će se tu i model Epson SureColor SC-F6400H – sublimacijski printer s fluo bojama te DTG printeri F2200 i F3000 iz segmenta DTG pisača. Od sublimacijskih pisača Dit će predstaviti Epson SureColor SC-F100 i Epson SureColor SC-F500 koji je idealan za proizvođače suvenira te za proizvođače tekstila. Osim ovih modela, na štandu će biti izložene i termo preše za majice i šalice brenda Secabo, Secabo rezači folija te Vulcan FC-500VC plošni rezač kao i Vulcan SC2350, rezač za naljepnice iz arka. I Schultze pretreatment komora bit će dio ove impresivne postave. Dođite i uvjerite se u široku ponudu, a predstavnici tvrtke Dit će vam pomoći svojim dugogodišnjim iskustvom i savjetima.

 • DRM

  Tvrtka DRM d.o.o. je proizvodno-trgovačko poduzeće. Na tržištu su već više od pet desetljeća. Njihov razvoj prošao je put od obrtničke radionice do razvojno orijentirane tvrtke koja teži inovativnom pristupu. Posljednjih godina sve više pozornosti posvećuju inovacijama vezanim uz istraživanje i razvoj DTF (Direct To Film) strojeva. Posjetiteljima će predstaviti najnovija dostignuća vezana uz DTF i UV DTF printere te materijale i repromaterijal za ovu tehnologiju. DTF tehnologija, zbog jednostavnog procesa i kvalitetnog otiska osvaja različite niše u segmentu grafičke tehnologije. DRM će predstaviti različite pakete ove tehnologije prilagođene svima onima koji žele unaprijediti svoje poslovanje ili pokrenuti novi posao u ovom segmentu grafike. Osim nevjerojatne DTF tehnologije, na sajmu će predstaviti i visokokvalitetne termo preše i materijale potrebne za rad. Naravno, pobrinut će se i za dobro raspoloženje i mala iznenađenja!

 • Elgrav Laser

  Tvrtka Elgrav Laser d.o.o. nudi kompletna rješenja u industriji graviranja i označavanja. Strojeve za lasersko graviranje, pečate, repromaterijale za graviranje i promotivne artikle pogodne za personalizaciju. Na sajmu Print21 u Zagrebu izložit će strojeve za lasersko graviranje svojeg principala Epilog Laser, SAD, model Fusion MAKER 12. Navedeni stroj opremljen je sustavom kamera IRIS™ za precizno lociranje grafičke pripreme na objekt rada. Prezentirat će i najnovije graverske materijale i proizvode najvećeg američkog i svjetskog proizvođača graverske plastike i pribora Rowmark. Također će predstaviti i proizvode svojeg dugogodišnjeg partnera COLOP, Austrija, proizvođača pečata i pribora, s naglaskom na revolucionarni ručni digitalni printer e-Mark. U sklopu sajma posjetitelji će moći prisustvovati prezentacijama rada gore navedenih strojeva i uređaja na raznim aplikacijama.

 • Eurocop

  Eurocop d.o.o. iz Svete Nedelje i ove će godine sudjelovati na sajmu Print21 te će posjetitelji na njihovom štandu moći testirati pisač Ricoh Pro C7500 koji pored CMYK boja nudi mogućnost printanja dodatnih boja (bijela, lak, invisible red, zlatna, srebrna, fluo pink i fluo žuta). Osim navedenog pisača tvrtka Eurocop predstavit će veliki broj doradnih grafičkih strojeva proizvođača Graphtec, Uchida, Ideal, Multigraf, Duplo, Valiani, Myacoh i Intimus. Svim dosadašnjim i potencijalnim kupcima oprema će za vrijeme sajma te do kraja mjeseca travnja biti ponuđena po prigodnim cijenama. Posjetite tvrtku Eurocop na štandu br. A10, na sajmu Print21 u Zagrebu i uvjerite se u njihov široki asortiman.

 • Europapier Dipa

  Tvrtka Europapier Dipa d.o.o. s ponosom najavljuje svoje sudjelovanje na ovogodišnjem sajmu Print21, gdje će predstaviti nekoliko uzbudljivih noviteta uz već bogatu ponudu strojeva i materijala. Posebno ističu ulogu novih distributera brenda Summa čiji će se plošni rezač F1612 i roll rezač S Class 3 TC160 naći među izloženim proizvodima. Pružaju vam priliku da istražite prednosti i mogućnosti ovih vrhunskih rezača uz stručno vodstvo njihovog tima. Naravno, neće se zaobići ni noviteti iz Rolanda. Tvrtka Europapier Dipa predstavit će plošni UV printer ROLAND VersaOBJECT MO-240 koji je nasljednik popularne LEF serije. Na njihovom štandu očekuje vas još iznenađenja, a njihovo ljubazno i stručno osoblje bit će vam na raspolaganju kako biste se upoznali s najnovijim materijalima iz njihova portfelja. Pozivaju vas da posjetite njihov izložbeni prostor na sajmu Print21 i osobno se uvjerite u širok spektar ponude. Vesele se ponovnom druženju s vama i prilici da zajedno istražite mogućnosti koje vam pružaju.

 • Eurotrade

  Eurotrade prezentira novitete u segmentu digitalnog tiska – od produkcijskog ispisa do ispisa na tekstil i velikog formata. Na sajmu Print21 u Zagrebu poseban naglasak stavljaju na vrhunsku tehnologiju produkcijskog ispisa sa Xerox brendom, a bit će izložen najprepoznatljiviji uređaj Versant280 u punoj konfiguraciji uz dva rješenja – Xeroxov FreeFlow i Fiery. Drugi Xeroxov uređaj je PrimeLink, najmanji produkcijski pisač iz ponude, a istaknut će se i AltaLink pisač uredskog segmenta s vrhunskim ispisom materijala u boji. Po prvi puta na sajmu će biti i Valloy rješenje za ispis naljepnica kao i finisher. Istaknut će se i Grando eco solvent te DTF rješenje. Najveći novitet je Polyprint DTG rješenje TexJet NG140. Tijekom dva dana sajma, grafički operateri prezentirat će ispis na svakom od uređaja, a posjetitelji mogu donijeti svoje materijale, kako bi upoznali ispis sa svojim pripremama.

 • Falk & Ross

  Otkrijte Falk&Ross - vodećeg europskog distributera promotivne odjeće i dodataka, s reputacijom bez premca za izvrsnu uslugu, konkurentne cijene, jednu od najvećih zaliha u Europi te pouzdane brze isporuke putem njihova 2 distribucijska centra u Poljskoj i Njemačkoj. Majice kratkih rukava, polo majice, hudice, jakne, torbe i još mnogo toga, pronaći ćete u njihovoj širokoj kolekciji s preko 2400 stilova, s kvalitetom kojoj možete vjerovati. Zastupnici su više od 50 vodećih robnih marki na tržištu kao što su Fruit of the Loom, B&C, Tee Jays, Beechfield, Bag Base, Result itd. Njihova kolekcija nastavlja stalno rastući trend održivosti, s organskim i recikliranim opcijama svih vodećih marki. Upoznajte ekskluzivnu marku SG, koja je brzo postala poznata preferirani izbor za mnoge njihove kupce od svog lansiranja 2010. Uvjerite se sami na štandu A9 na sajmu Print21.

 • Geadata / Elektroterm

  Početnik ste ili znalac u području strojnog veza? Postojeći kapaciteti koje imate vas ne zadovoljavaju? Kvaliteta veza na postojećim strojevima nije na razini očekivanja vaših klijenata? Potreban vam je savjet ili edukacija kako napraviti korak daje? U ponudi Servisa Elektroterm nalaze se strojevi za strojni vez TAJIMA, jednog od najpoznatijih proizvođača strojeva s najdužom tradicijom, porijeklom iz Japana. Strojevi brenda Tajima proizvode se kao modeli s jednom glavom pa do strojeva s 4, 6, 8 ili više glava. Najčešće verzije su strojevi s DCP sustavom aktivne papučice, te su uz DCP sustav dodatno opremljeni s i-TM sustavom za automatsko zatezanje gornjeg konca. Oba sustava poboljšavaju kvalitetu veza, posebice na kapama i zahtjevnim materijalima, te dodatno smanjuju mogućnost pucanja igala. Uz strojeve za strojni vez u njihovoj ponudi se nalazi sav potreban pribor za vezenje – igle, škare, folije, te konci i flizelini tvrtke MADIERA GmbH. Uz pribor nude i magnetne rame te programske pakete za izradu dizajna Wilcom i Tajima DG16 by Pulse. U ponudi imaju i termo preše te strojeve za lasersko rezanje i graviranje tvrtke GBOS.

  Tražite li kvalitetan tisak na T-shirt ? Ulazite u posao sa majicama? Tražite kvalitetne termo transfer preše i opremu? Trebate li printer za majice? Ne znate kojom tehnikom tiska na majice bi radili? Trebate savjet ili edukaciju? Tiskali bi na šalice tehnikom sublimacije? Gea Data na jednom mjestu nudi sve što vam je potrebno da bi pokrenuli samostalan posao tiska na T-shirt i razne druge tekstilne materijale. Nude vam kvalitetnu opremu za tisak na majice, razne vrste tekstila, opremu za sublimacijski tisak i repromaterijal. U njihovom web shopu možete potražiti, kvalitetne Stahls termo preše i opremu, rezervne dijelove, Roland printere i rezače te razne sisteme za tisak na tekstil. Također se tu mogu naći sito tiskarske boje, termo folije, print/cut materijali, transfer papiri za razne vrste ispisa, softveri, start paketi, promotivna odjeća, oprema te repromaterijal za razne vrste tiska na tekstil i još mnogo toga. Na sajmu Print21 predstavit će novi Roland BN2-20A printer/rezač te Stahls termo preše za prijenos aplikacija.

 • Ganima

  Ganima je tvrtka s dugogodišnjom tradicijom u području poslovnih i promotivnih poklona. Izbor koji nude je zaista velik. Od klasičnih promotivnih proizvoda kao što su bilježnice i notesi, promotivne olovke, kišobrani, promotivni tekstil - majice i polo majice pa do promotivnih kapa i ostalog tekstila. Modernim tehnikama dorade možete personalizirati sve proizvode kupljene kod njih. Uz klasične metode sitotiska i tampon tiska nude i doradu digitalnim tiskom koji omogućuje višebojni tisak. Tvrtka USB.hr nudi kvalitetne USB stikove od 2016. godine. Glavne prednosti u odnosu na konkurenciju su izuzetno konkurentne cijene i velika zaliha. Njihovi USB stikovi imaju jamstvo od 5 godina jer su u njih ugrađeni samo visokokvalitetni memorijski čipovi Samsung, Micron, Intel, Alcor ili Toshiba. U ponudi imaju USB stikove različitih oblika, boja i materijala, u kapacitetima od 2GB-128GB. Nude također i doradu USB stikova – digitalnim tiskom, graviranjem, tampon tiskom. Njihovu ponudu vidjet ćete na sajmu Print21 u Zagrebu.

 • Graphic Center

  Graphic Center će posjetiteljima sajma Print21 predstaviti seriju profesionalnih rješenja za digitalni grafički tisak, tisak tekstila i tisak promotivnih materijala. Osim digitalnog, DTG i sitotiska predstavit će i inovativna rješenja u DTF tehnologiji izrade preslikača, također i kod UV DTF tehnologije kao i u sublimacijskom tisku. Predstavit će: Mimaki sublimacijske printere, Mimaki DTF printere, Mimaki cuttere, Brother DTG/DTF printere, Fujifilm UV LED printere, UV DTF printere. Također će biti predstavljeni noviteti PoliTape folija za tekstil i paleta Drucktech transfer preša. Osim ovih rješenja posjetiteljima će se predstaviti i najsuvremenija doradna rješenja za pripremu, sušenje, apliciranje, pakiranje i ostalo. Graphic Center vas poziva da ih posjetite u Zagrebu na sajmu Print21.

 • Guandong

  Tvrtka Guandong specijalizirana je za proizvodnju i prodaju visokokvalitetnih medija za digitalni tisak, kao i drugih materijala za grafičku industriju. Njihov asortiman proizvoda uključuje širok spektar folija za različite primjene, uključujući reklamne folije, dekorativne folije, folije za automobile i brojne druge namjene. Ono po čemu je Guandong  također prepoznatljiv je predanost održivosti i ekološki prihvatljivim proizvodima. Kao renomirani stručnjak u području medija, Guandong svojim klijentima uvijek donosi korisne smjernice u odabiru najboljih medija za tisak. Naime, danas su svi uvjereni da znaju kako koristiti medije za tisak, svi koriste iste medije, a malo tko traži nove ideje. Predstavnici tvrtke Guandong pozivaju vas da ih posjetite na njihovom štandu i uvjerite se u kvalitetu i mogućnosti medija iz njihove ponude.

 • Igepa Pako

  Na ovogodišnjem zagrebačkom izdanju sajma Print 21 IGEPA group nastupa s bogatom ponudom različitih ispisnih i doradnih strojeva, od kojih će nekoliko imati premijeru na lokalnom tržištu. Posjetitelji će po prvi puta imati priliku vidjeti mogućnosti najnovijeg Mimakijevog UV print&cut modela iz nove top serije 330 - Mimaki UCJV330-160. Odmah do njega vrhunsku kvalitetu ispisa i jedinstveni sustav in-line obrezivanja prikazat će na modelu JV330-160, trenutnom bestselleru u visokoj klasi solventnih printera. Izdvajaju i premijeru nove Canonove perjanice, roll-to-roll modela Colorado M5, koji postavlja nove granice u visokokvalitetnom ispisu i jedinstvenim značajkama UV-gel tehnologije. Za sve grafičare koji razmišljaju o prvom koraku u svijet industrijskog printa pripremili su fantastična entry-level rješenja u obliku hibridnog UV printera HandTop HT1600 i potpuno opremljenog stolnog rezača malog formata Jwei CB08II-1216PM. Za kraj izdavajaju dva izuzetna doradna stroja koji su neprocjenjiva pomoć u svakoj radionici: novi rezač folije Summa S3T i aplikatorski stol CWT 1736 Premium.

 • Konica Minolta

  Tvrtka Konica Minolta zauzima vodeću ulogu na tržištu rješenja za digitalni i industrijski tisak. Kao logičan korak u promociji digitalnog tiska, kao i drugih prodajnih programa iz njihova vrlo širokog portfelja, sajam Print21 prepoznaju kao izvanrednu priliku za promociju, upoznavanje klijenata s portfeljem, te predstavljanje noviteta s naglaskom na digitalnu transformaciju - lightmotiv Konica Minolta poslovanja. Sajam Print21 smatraju idealnom prilikom za obnavljanje poznanstava i suradnje, gdje će predstaviti dio inovacija i rješenja na kojima Konica Minolta kontinuirano i intenzivno radi kako bi klijentima pružila all-in-one rješenja. Ove godine predstavit će print i embellishment workflow, uključujući AccurioPrint C4065 te AccurioPress C12000 s trimming unit jedinicom TU- 51. Njihovi predstavnici vas očekuju kako bi zajedno s vama osmislili nova poslovna rješenja, dodatno podigli svijest o nužnosti ulaganja u nove tehnologije koje će otvoriti nove prilike i pomoći vam krenuti u smjeru digitalne transformacije.

 • Kopitehna

  Tvrtke Canon Hrvatska i Kopitehna će na sajmu Print21 predstaviti Canonova rješenja na području produkcijskog tiska i tiska velikih formata. Canon je dugo vremena prisutan na području produkcijskog tiska, njihova rješenja omogućuju tiskarama da svojim klijentima ponude inovativne usluge digitalnog tiska koje je moguće napraviti i isporučiti u kratkom roku uz vrhunsku kvalitetu ispisa, čime stvaraju dodatnu vrijednost svojoj ponudi i ostvaruju veće prihode. Na štandu Kopitehne, dugogodišnjeg pouzdanog Canon Gold partnera i ovlaštenog servisera posjetitelji će imati priliku uživo vidjeti sljedeće uređaje: Canon imagePROGRAF GP-2600S, 24“ pisač sa 7 boja široke primjene, od maloprodajnih lanaca, trgovina s franšizom do malih fotografskih prodavaonica. Canon imagePROGRAF PRO-2600, 24“ pisač s 12 boja koji donosi novo doba profesionalnog ispisivanja fotografija, ističući se svojom vrhunskom kvalitetom otiska. Canon imagePRESS V900 je kompaktan digitalni tiskarski stroj za ispisivanje u boji, koji je dizajniran za maksimalnu produktivnost i izradu vrlo kvalitetnih materijala u kratkom roku. Za vrijeme sajma tvrtka Kopitehna u suradnji sa tvrtkom Canon Hrvatska svojim posjetiteljima će omogućiti posebnu sajamsku cijenu uređaja.

 • Mega Dizajn

  Mega Dizajn je tvrtka koja je nedavno predstavila novitet u grafičkoj industriji, vrhunski DTF printer. Posjetiteljima će predstaviti najnovije proizvode iz segmenta tiska kao što su: termo pneumatske preše (automatska carusel pegla sa 4 daske, automatska dupla pegla, pegla za kape itd), a i DTF printer koji je jedan  od najbržih na našim prostorima(13-25 m2/h), koji je ovu tehnologiju podigao na višu razinu.Također, donose i repromaterijale vezane uz  strojeve koje  nude i za koje su direktni uvoznici. Osim strojeva i tehnika tiska dtf-a koje predstavljaju donose i najnoviji brend radne zaštitne odjeće Velilla kao i njihove uzdanice u promo tekstilu Mukua. Odnedavno partnerstvo Mega Dizajna s Velillom omogućuje im da svojim kupcima ponude širok izbor izdržljive i udobne radne  zaštitne odjeće, po vrlo povoljnim i konkurentnim cijenama. Predstavljaju novitete promotivnih proizvoda iz direktnog uvoza i proizvodnje iz Turske, reklamnih ručnika, hotelskog programa i posteljine, te Kine: kišobrani, trajne tobe, pamučne torbe i sl. kao i europskih partnera s kojima nastupaju na tržištu. Pozivaju Vas da ih posjetite na njihovom štandu te ostvarite 20% popusta na svaku narudžbu  koja je ostvarena prilikom posjete.

 • OKI / Microline

  Tvrtka Microline bavi se uvozom i veleprodajom informatičke i telekomunikacijske opreme, a na sajmu Print21 u Zagrebu posjetiteljima će predstaviti dva pisača: OKI Pro8432wt i MSV 2D/3D. Brend OKI predvodnik je u razvoju i primjeni digitalne tehnologije LED za pisače već 25 godina, zahvaljujući kojoj su OKI pisači kompaktni, ekološki prihvatljivi, štede energiju te koriste znatno manje sirovina i energije u proizvodnom procesu. Od kada se pojavio, pa do danas, Pro8432wt drži uvjerljivo najveći tržišni udio u segmentu A3 lasera sa bijelim tonerom. Kako bi tu poziciju zadržao, OKI je ponudio dodatnu funkcionalnost – mogućnost promjene bijelog sa tonerom crne boje! Pisač MSV 2D/3D idealno je rješenje za tiskare koje se bave digitalnim i ofsetnim tiskom. Koristeći spot lakiranje, običan ispis transformirat će u izvanredan i privlačan rad. Istaknite određena područja ili čak dodajte taktilne 3D efekte! Kombinirajući ga s linijskim modulom za vruće folije, možete postići još glamurozniju doradu. Posjetite ih u Zagrebu na sajmu Print21, štand br. B2 i uvjerite se u kvalitetu njihovih pisača.

 • Millea

  Tvrtka Millea d.o.o. iz Požege prvi put sudjeluje na sajmu Print21 u Zagrebu. Stručni je partner i ovlašteni distributer vrhunskih profesionalnih 3D printera za reklamnu industriju za izradu 3D slova od pleksiglasa. U Zagrebu će predstaviti jedan model printera radne površine 60x60cm koji izrađuje slova u više boja. Visina printa mu je 65mm. Uz grijanu podlogu ima i automatsku izmjenu boje te glavu s dvije opcije printa. Može se koristiti na raznim materijalima te na predmetima koji se koriste za unutarnju i vanjsku upotrebu. Uz printer posjetiteljima će predstaviti i softver koji će unaprijediti i olakšati poslovanje u svakom pogonu. Posjetite ih na sajmu i uvjerite se u široki raspon mogućnosti koje pruža ovaj printer.

 • Multi Insert

  Tvrtka Multi Insert d.o.o. na sajmu Print21 predstavit će MI 1170  - CMYK printer za ispis na sve porozne materijale (papir, karton, drvo, tkanina, pluto, ambalaža, salvete, itd.) Printer je podesiv po visini što omogućava ispis na raznu ambalažu ili već sastavljene kutije. Idealan je za ispise manjih serija potpuno personaliziranog materijala za sve prilike, od čestitki do organizacije evenata, pakiranja za hranu, poklona ili vrećica… Feeder za papirnate vrećice sa ili bez ručke raznih dimenzija, te drugu papirnu/kartonsku galanteriju. Posjetite ih na sajmu u Zagrebu i upoznajte se s njihovom ponudom.

 • Nanodiy

  Nanodiy i ovog puta priprema hrpu noviteta za nadolazeći Print21 sajam u Zagrebu te će svakako DTF tehnologija biti usmjerena ka industrijskoj upotrebi i većem gamutu boja u transferima za tisak na tekstil te novitetima iz svijeta UV, UV DTF-a i graviranja. Kako bi zadovoljili potražnju za što preciznijim i ljepšim bojama po prvi puta će biti predstavljeni DTF pisači četvrte generacije s 8 boja, CMYK i FLUO boje te hibridni driver koji omogućuje dodavanje fluo boja unutar icc profila. Predstavit će se najnoviji pisači iz UV DTF tehnologije za izradu naljepnica koji omogućuju tisak zlatnom bojom, a bez potrebe za izradom klišeja i korištenjem rezača, predstavit će mali UV plošni pisač 30x50 s dvije glave, UV flatbed 60x90, laserske rezačice, laserske graverke te fiber lasere za graviranje na metale i nemetale. Dođite i posjetite Nanodiy štand kako bi dobili detaljne informacije o strojevima i njihovim mogućnostima.

 • NCU Studio
 • NVM

  U svom premijernom pojavljivanju na sajmu Print21 tvrtka NVM graphic solutions odlučila je predstaviti dva stroja iz portfelja njihovog principala Liyu Printer International. Radi se o large format printeru i CNC rezaču. Printer koji će predstaviti je EQ2 Hybridni printer iz premium segmenta opremljen Ricoh Gen 6 glavama uz mogućnost ispisa na fleksibilnim i rigid materijalima. Što se CNC rezača tiče predstavit će ekonomični, ali ne manje učinkovit stroj za rezanje u širokom formatu X-line Q-Cut 2516, dimenzija rezne površine 2.5x1.6m koji je opremljen conveyor beltom i svim potrebnim alatima za signage industriju poput V-cut, Kiss cut, Electric Oscillating Tool, Drag knife, Big alat te Router za rezanje tvrdih materijala. Osim već dobro poznatih proizvoda iz portfelja Liyu Printer International, NVM će na ovom sajmu iskoristiti priliku i za predstavljanje novih zastupstava u svom portfelju. Uz uzorke bit će moguća organizacija personaliziranih posjeta prvim instalacijama navedenih strojeva.

 • OG Grafika

  Og grafika d.o.o. u potpunosti je opremljena offset tiskara za proizvodnju knjiga, kataloga i brošura, u tvrdom, mekom i klamanom uvezu. Na sajmu Print21 predstavit će se posjetiteljima sa svojim mogućnostima tiska i dorade, uz koje poslovnim partnerima omogućuje brzu i efikasnu podršku u proizvodnji. Širina doradnih strojeva, brza usluga dorade i preuzimanje doradnih poslova u fazi po želji kupca, prednosti su pred ostalim tiskarama. Svaka digitalna tiskara i marketing agencija treba pouzdanu i kvalitetnu offset tiskaru, a dugogodišnja tradicija potvrđuje povjerenje kupaca. Posjetite ih na sajmu Print21 u Zagrebu i uvjerite se u njihovu stručnost i iskustvo, a ljubazno osoblje pomoći će Vam da svoje poslovanje podignete na novu razinu.

 • Radin

  Radin d.o.o. će na sajmu Print21 u Zagrebu predstaviti svoj asortiman strojeva i materijala za digitalni tisak velikog formata. Uz već dobro poznate brendove poput Agfa strojeva za digitalni tisak, UPM Intercoat i Hexis samoljepljivih folija, Airplac kompozitnih ploča, Pixlip LED okvira, plakatnih papira i mnoštva drugih materijala, Radin će iskoristiti priliku da promovira novitet u svom asortimanu – GZ strojeve za digitalni tisak. Ovi strojevi su godinama prisutni kod najproduktivnijih digitalnih tiskara u Hrvatskoj gdje su se dokazali kao pouzdani za najzahtjevnije poslove. Od nedavno, Radin je postao eksluzivni partner GZ za Hrvatsku. Posjetitelji će dobiti uvid u asortiman Radina i moći će postavljati tehnička pitanja stručnjaku iz Hexisa koji će demonstrirati omatanje auta za vrijeme trajanja sajma.

 • Repro-grav

  Ponovno s Vama na PRINT21 sajmu! Prošlo je 30 godina otkako je tvrtka Repro-grav instalirala prvi laserski stroj u Hrvatskoj i zato su odlučili predstaviti nove Trotec laserske graverske strojeve te ponuditi popust na izložbene modele od 25 do 40%, ovisno o modelu. U Zagrebu će posjetiteljima predstaviti Speedy 400 najbrži laserski stroj na svijetu, RayJet50 ulazni model te U300 galvo FIBER, laser za markiranje metala. Planiraju izložiti i najisplativiji (Best Buy) model Q400. Uz Trotec strojeve predstavit će i Trodat prodajni program, Reiner industrijske pisače za direktni tisak na ambalažu, pri čemu žele istaknuti plastičnu i staklenu ambalažu. Prezentirat će i Gravotech M20 Jewel, mehaničku graverku kao i njihov prodajni program. Predstavnici tvrtke Repro-grav pozivaju Vas da ih posjetite na sajmu Print21, a njihovi predstavnici će Vam pokazati sve mogućnosti strojeva i dati Vam nove ideje za proširenje poslovanja.

 • Rigo

  Rigo d.o.o. iz Slovenije već se 33 godine bavi prodajom i servisom svih strojeva - mašina koje se koriste u proizvodnji tekstila, kože, obuće… Također, u svojoj ponudi imaju mašine za auto-industriju, tapetarsku industriju, mašine za vez, rezače…  U zadnjih 10 godina sve su više orijentirani na nove trendove u CAD-CAM proizvodnji, odnosno na rješenja za veću produktivnost i optimizaciju proizvodnje. Na sajmu u Zagrebu predstavit će nove trendove i prednost industrije 4.0, strojeve za vezenje Rigo, preše, automate i šivaće mašine, digitalnu mogućnost izrade vaših vlastitih kolekcija, CAD programe (Audaces 360) i to za dizajn – realan 3D prikaz vaših modela i virtualne modne revije koje možete vidjeti pomoću VR naočala, za tehničke skice i tehnološke liste te za krojeve i krojne slike… Nadalje, posjetitelji će moći vidjeti i automatske strojeve za krojenje uz mogućnost praćenja cijelog procesa proizvodnje uz brzi odgovor i isporuku točno na vrijeme te mogućnošću da svoju proizvodnju možete pratiti na pametnom telefonu. Posjetite ih u Zagrebu i uvjerite se u kvalitetu i široki asortiman njihove ponude.

 • STH

  Screen team d.o.o. će na sajmu Print21 Zagreb predstaviti novitete vezane uz silikonske boje za tisak na tekstil. Posjetiteljima će pokazati cjelokupni proces izrade EMBOSSING  i MOLDING efekta. Na taj način posjetitelji će vidjeti kako izgleda proces izrade tih efekata u praksi, te će sami moći izraditi uzorke na njihovom izložbenom prostoru. Osim toga posjetitelji će moći vidjeti praktičnu primjenu silikonskih boja u tehnici sitotiska (direktni tisak i transfer tisak). STH će na sajmu predstaviti i transfer preše njemačkog proizvođača WAGNER. S obzirom da su jedni od vodećih distributera DTF strojeva i repromaterijala posjetiteljima će predstaviti print na DTF strojevima u širini 30cm i 60cm. Isto tako posjetiteljima će predstaviti sublimacijski program „Poklon artikala“ s mogućnošću dotiska (šalice, magneti, puzzle i ostalo). S obzirom da je Screen team zastupnik za ROQ International strojeve i Achitex Minerva boje za sitotisak, iste će predstaviti kroz uzorke i video prezentacije. Posjetite ih na njihovom štandu kako biste se uvjerili u široki raspon i kvalitetu njihovih proizvoda.

 • Subligo

  Subligo d.o.o. vaš je stručni partner i ovlašteni distributer vrhunskih Epsonovih proizvoda. Na nadolazećem sajmu Print21 predstavit će impresivan spektar inovativnih printera i programskih rješenja koji će unaprijediti vaše poslovanje. Njihovi ključni proizvodi uključuju SureColor SC-V1000 UV, kompaktni A4 plošni printer, koji će biti zvijezda izložbe zbog svoje izuzetne kvalitete ispisa i kompaktnog dizajna. Nadalje, istaknut će se i SureColor SC-F1000 hibridni DTG/DTF printer, koji kombinira vrhunsku tehnologiju s izvanrednom svestranošću. Ponosno će predstaviti i SureLab SL-D1000 i SL-D500 printere za fotografije, te SC-P85000D printer velikog formata, sublimacijski printer SC-F100, multifunkcionalni WorkForce Pro AM-C 5000, EcoTank L8180, kao i programski paket Printbox za online naručivanje fotoknjiga i drugih foto-proizvoda, MobilePhotoKiosk za online naručivanje fotografija i foto-proizvoda, Technotape sublimacijskih artikala, DInax Mirage RIP softvera za printere velikog formata te FOMEI vrhunskih papira za ispis fotografija.

 • Tepede

  Tvrtka TEPEDE d.o.o. djeluje na području digitalnog tiska velikog formata, a bavi se distribucijom materijala i opreme za sve vrste digitalnog ispisa na opremi solventne, vodene, sublimacijske i UV tehnologije te nudi industrijska grafička rješenja za rezanje svih materijala, kao i doradnu opremu za sve potrebe digitalnog ispisa velikog formata. Na predstojećem sajmu predstavit će Mutoh XpertJet 1682SR Pro printer sa 8 boja (uključujući narančastu), novi model UV printera od kolega iz New Name-a, OKI model White toner printera za etikete za ispis iz role. Mutoh XpertJet 1682SR Pro printer sa 8 boja (CMYKLcLmLk + Orange) omogućuje vrhunski ispis crvenih, narančastih i žutih tonova, dok label printer OKI PRO 1050 koji uz CMYK koristi i bijeli toner omogućuje visokokvalitetni tisak na etikete. Uz predstavljene printere nude i cjelovito rješenje za sve napredne tiskare koje žele proširiti ponudu ispisa najviše kvalitete.

 • Toscana Systems

  Toscana Systems sa sjedištem u Zagrebu tvrtka je specijalizirana za razvoj softverskog rješenja za grafičku industriju. Posluje već više od 20 godina u 13 zemalja širom Europe. Na sajmu će predstaviti najnoviju verziju svog inovativnog sustava – Toscana Print. Toscana Print, rezultat višegodišnjeg stručnog rada, predstavlja sveobuhvatnu platformu koja integrira efikasnost, funkcionalnost i vrhunsku kvalitetu. Ova inovativna platforma omogućava tiskarama da unaprijede svoje operacije, olakšaju komunikaciju sa klijentima, kreiraju precizne ponude, upravljaju radnim nalozima, skladištem, fakturiranjem i financijama. Predstavit će i svoj najnoviji alat - XXL Print Kalkulator, prilagođen potrebama velikog formata u grafičkoj industriji. Dizajniran s fokusom na produktivnost, XXL Print Kalkulator ne samo da poboljšava upravljanje troškovima, već također pomaže optimizaciji resursa. Pozivaju Vas da ih posjetite na njihovom štandu i otkrijete sve mogućnosti koje Toscana Print može pružiti Vašem poslovanju.

 • Valento

  Valento je jedan od najvećih europskih brendova specijaliziranih za promotivnu, radnu i sportsku odjeću. Misija im je opskrba odjevnim predmetima bilo koje vrste kolektiva te žele biti dobavljač promotivne, sportske i radne odjeće, bez obzira na količinu. Mogu ispuniti vaše dnevne kao i velike narudžbe. U svojoj ponudi imaju više od 45 milijuna artikala na zalihama spremnih za trenutnu isporuku, nema ograničenja na minimalnu narudžbu, a dostavljaju iz svojeg skladišta direktno na vaše adrese. Iza njih je više od 30 godina iskustva u prodaji B2B segmentu. Posjetite ih na sajmu Print21 u Zagrebu i uvjerite se u njihov široki asortiman tekstila i prateće opreme uz najbolje cijene na tržištu.

 • Xenon Forte

  Xenon forte Group pruža usluge i rješenja za informacijske, komunikacijske i ispisne tehnologije u regiji Adria. Uz Xenon forte d.o.o. Ljubljana, zajedno s poduzećima Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon forte d.o.o. Sarajevo i Xenon forte Montenegro, brine o marketingu, tehničkoj podršci i distribuciji rješenja i proizvoda vodećih globalnih brendova - Kyocera, Solimar, Synology, Citizen, Plustek i CZUR. Xenon forte je od početka predan izvrsnosti i od svog osnutka 1989. godine, iz malog poduzeća za IT podršku i razvoj, izrastao je u jednog od vodećih ponuđača rješenja za upravljanje dokumentima u regiji. Danas zapošljava više od 40 ljudi koji su zaslužni za kontinuirani razvoj i uspjeh poduzeća u regiji. Glavni program usluga grupacije je razvoj rješenja za upravljanje dokumentima i ispisom u poduzećima svih veličina, te distribucija i prodaja produkcijskih pisača, multifunkcijskih uređaja i usluga upravljanja dokumentima. Suradnja s japanskom korporacijom Kyocera Document Solutions ključna je u ovom području, a uz razvoj i upotrebu inovacija ink jet tehnologije iz Kyocere, nove generacije pisača TASKalfa Pro u produkcijskom i komercijalnom tisku ulaze u utrku s ofsetom.