Print21 Zagreb

17.04.2024. - 18.04.2024.

0

dana

0

sati

0

minuta

0

sekundi

Ovaj event je završio

Print21 je sajam grafičke industrije koji već nekoliko godina obuhvata sve, od malih aplikacija do velikih formata, sa naglaskom na sign & promo segment, digitalnu komercijalnu štampu iz tabaka, štampu na tekstilu, štampu etiketa, kao i na drugim malim i velikim aplikacijama.

Posle višegodišnjeg iskustva u organizovanju raznih manifestacija u regionu, uvideli smo potrebu da organizujemo ozbiljniji i veći sajam grafike. Tako smo krajem 2020. godine prvi put organizovali sajam Print21 na Zagrebačkom velesajmu. Sajam je na jednom mestu okupio distributere, štampare i korisnike štamparskih usluga i pokazao im rešenja i mogućnosti u nekim od najprofitabilnijih i najbrže rastućih oblasti grafičke industrije.

Print21 je do danas obišao ceo region, od Ljubljane, preko Zagreba, pa sve do Beograda i Sarajeva. 2024. godine prvi put će se održati u Novom Sadu, a dva meseca kasnije u Zagrebu.

Print21 u Zagrebu biće održan 17. i 18.4.2024. u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog Velesajma.
Pored izložbenog dela na sajmu Vas očekuje i edukativni deo, koji će biti organizovan u saradnji sa stručnjacima kompanija učesnica.

Ulaz na sajam Print21 je besplatan. Potrebno je samo da se registrujete putem web sajta www.print-magazin.eu.

Za sva pitanja ili izložbene štandove, kontaktirajte nas na [email protected].


 • Azonprinter
 • Black Line
 • Cotton Classics
 • Cron

  Prepress Print d.o.o. zastupa i servisira Cron CTP, takođe servisira mašine svih CTP proizvođača za flekso, ofset i sito štampu, zahvaljujući 35-godišnjem iskustvu svojih zaposlenih, na području Jugoistočne Evrope (Srbija, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina , Crna Gora, Severna Makedonija, Kosovo, Albanija, Mađarska, Rumunija i Bugarska). Besplatno održavanje i besplatan servis potvrda su kvaliteta uređaja i čine svoje kupce najkonkurentnijim u poslu. U domenu štampe zastupnici su proizvođača Solna, štamparskih uređaja za ofset. Za završnu obradu nude trorezače, šivačice, lepilice, savijače i štance proizvođača Eureka i Guowang, JMD linije za automatsko povezivanje knjiga i klamerice, Sinwei uređaje za tvrde kutije i korice, Wista uređaje za visoko preciznu perforaciju, Znep za proizvodnju eko torbi. Takođe su predstavnici mnogih drugih brendova kao što su: Versor, Rolam, KQ, Cim, Hu-Q, Heights, Dam, Founder, StudioRIP, KodakPrinergy, Hybrid, PDA. Za sve uređaje, oni pružaju punu servisnu podršku 24/7 tokom cele godine. Posetite ih na sajmu u Zagrebu i uverite se u širok asortiman njihove ponude.

 • Dit
 • DRM
 • Elgrav Laser
 • Eurocop
 • Europapier Dipa

  Kompanija Europapier Dipa d.o.o. sa ponosom najavljuje svoje učešće na ovogodišnjem sajmu Print21, gde će predstaviti nekoliko uzbudljivih noviteta pored već bogate ponude mašina i materijala. Posebno ističu ulogu novih distributera brenda Summa, čiji će plosnati rezač F1612 i roll rezač S Class 3 TC160 biti među izloženim proizvodima. Oni vam pružaju priliku da istražite prednosti i mogućnosti ovih vrhunskih rezača uz stručno vodstvo njihovog tima. Naravno, neće zaobići ni novitete iz Rolanda. Kompanija Europapier Dipa predstaviće flatbed UV štampač ROLAND VersaOBJECT MO-240, koji je naslednik popularne LEF serije. Na njihovom štandu vas očekuje još iznenađenja, a njihovo ljubazno i profesionalno osoblje biće vam na raspolaganju da vas upozna sa najnovijim materijalima iz njihovog portfolija. Pozivaju vas da posetite njihov izložbeni prostor na sajmu Print21 i uverite se u široku paletu proizvoda u ponudi. Raduju se što će ponovo provesti vreme sa vama i prilici da zajedno istraže mogućnosti koje vam nude.

 • Eurotrade
 • Falk & Ross

  Otkrijte Falk&Ross - vodećeg evropskog distributera promotivne odeće i dodataka, sa reputacijom bez premca za izvrsnu uslugu, konkurentne cene, jednu od najvećih zaliha u Evropi i pouzdanu brzu isporuku kroz njihova 2 distributivna centra u Poljskoj i Nemačkoj. Majice, polo majice, duksevi, jakne, torbe i još mnogo toga, naći ćete u njihovoj obimnoj kolekciji od preko 2.400 stilova, sa kvalitetom kome možete verovati. Predstavljaju više od 50 vodećih brendova na tržištu kao što su Fruit of the Loom, B&C, Tee Jais, Beechfield, Bag Base, Result, itd. Njihova kolekcija nastavlja sve veći trend održivosti, sa organskim i recikliranim opcijama svih vodećih brendova. Upoznajte ekskluzivni SG brend, koji je brzo postao omiljeni izbor za mnoge njihove kupce od svog lansiranja 2010. Uverite se sami na štandu A9 na Print21.

 • Geadata / Elektroterm

  Da li ste početnik ili stručnjak u oblasti mašinskog veza? Postojeći kapaciteti koje imate ne zadovoljavaju vas? Kvalitet priključaka na postojećim mašinama nije u skladu sa očekivanjima vaših klijenata? Da li vam je potreban savet ili obuka za sledeći korak? Elektroterm servis nudi mašine za mašinski vez TAJIMA, jednog od najpoznatijih proizvođača mašina sa najdužom tradicijom, poreklom iz Japana. Mašine marke Tajima se proizvode od modela sa jednom glavom do mašina sa 4, 6, 8 ili više glava. Najčešće verzije su mašine sa DCP sistemom aktivne pedale, a pored DCP sistema, dodatno su opremljene i-TM sistemom za automatsko zatezanje gornjeg konca. Oba sistema poboljšavaju kvalitet spojeva, posebno na kapama i zahtevnim materijalima, i dodatno smanjuju mogućnost pucanja igala. Pored mašina za mašinski vez, u njihovoj ponudi je i sav potreban pribor za vez - igle, makaze, folije, kao i konci kompanije MADIERA GmbH. Pored dodatne opreme, nude i magnetne i programske pakete za kreiranje dizajna Wilcom i Tajima DG16 by Pulse. U ponudi imaju i termo prese i mašine za lasersko sečenje i graviranje kompanije GBOS.

  Da li ste u pootrazi za kvalitetnom štampom na majicama? Da li ulazite u posao sa majicama? Da li tražite kvalitetne termo transfer prese i opremu? Da li vam treba štampač za majice? Ne znate koju tehniku štampe na majicama da koristite? Da li vam je potreban savet ili obuka? Da li biste štampali na šoljama tehnikom sublimacije? Gea Data nudi sve što vam je potrebno na jednom mestu da započnete samostalnu štampu na majicama i raznim drugim tekstilnim materijalima. Nude Vam kvalitetnu opremu za štampu na majicama, razne vrste tekstila, opremu za sublimacionu štampu i repromaterijal. U njihovoj veb prodavnici možete pronaći kvalitetne Stahls termo prese i opremu, rezervne delove, Roland štampače i katere, kao i razne sisteme za štampu na tekstilu. Takođe možete pronaći boje za sito štampu, termo folije, materijale za štampu/rezanje, transfer papire za razne vrste štampe, softvere, start pakete, promotivnu odeću, opremu i sirovine za razne vrste štampe na tekstilu i još mnogo toga. Na sajmu Print21 predstaviće novi Roland BN2-20A štampač/rezač i Stahls termalne prese za prenos aplikacija.

 • Ganima
 • Graphic Center
 • Guandong
 • Igepa Pako
 • Konica Minolta

  Konica Minolta je tržišni lider u rešenjima za digitalnu i industrijsku štampu. Kao logičan korak u promociji digitalne štampe, ali i drugih prodajnih programa iz svog veoma širokog portfolija, prepoznaju sajam Print21 kao izuzetnu priliku za promociju, upoznavanje klijenata sa portfoliom i predstavljanje noviteta sa akcentom na digitalnu transformaciju - što je ujedno i lajt motiv poslovanja Konica Minolte. Sajam Print21 smatraju idealnom prilikom za obnavljanje poznanstava i saradnje, gde će predstaviti neke od inovacija i rešenja na kojima Konica Minolta kontinuirano i intenzivno radi kako bi klijentima pružila all-in-one rešenja. Ove godine će predstaviti print i embellishment workflow, uključujući AccurioPrint C4065 i AccurioPress C12000 sa trim jedinicom TU-510. Njihovi predstavnici vas čekaju kako bi zajedno sa vama osmislili nova poslovna rešenja i na taj način dodatno podigli svest o potrebi za ulaganjem u nove tehnologije koje će vam otvoriti nove mogućnosti i pomoći vam da krenete u pravcu digitalne transformacije.

 • Kopitehna
 • Mega Dizajn
 • Microline
 • Millea
 • Multi Insert
 • Nanodiy
 • NCU Studio
 • NVM
 • OG Grafika
 • Radin
 • Repro-grav

  Ponovo sa Vama na sajmu PRINT21! Prošlo je 30 godina otkako je kompanija Repro-grav postavila prvu lasersku mašinu u Hrvatskoj i zato su odlučili da predstave nove Trotec laserske mašine za graviranje i ponude popust na izložbene modele od 25 do 40%, u zavisnosti od modela . U Zagrebu će posetiocima biti predstavljen Speedy 400, najbrža laserska mašina na svetu, početni model RayJet50 i U300 galvo FIBER, laser za markiranje metala. Planiraju da izlože najprofitabilniji (Best Buy) model Q400. Uz mašine Trotec, predstaviće i prodajni program Trodat, industrijske štampače Reiner za direktnu štampu na ambalaži, gde žele da istaknu plastičnu i staklenu ambalažu. Predstaviće i Gravotech M20 Jewel, mehanički graver, kao i svoj prodajni program. Predstavnici kompanije Repro-grav vas pozivaju da ih posetite na sajmu Print21, a njihovi predstavnici će vam pokazati sve mogućnosti mašina i dati nove ideje za proširenje poslovanja.

 • Rigo
 • STH
 • Subligo
 • Tepede

  Kompanija TEPEDE d.o.o. posluje u oblasti digitalne štampe velikog formata, a bavi se distribucijom materijala i opreme za sve vrste digitalne štampe korišćenjem opreme rastvarača, vode, sublimacije i UV tehnologije i nudi industrijska grafička rešenja za sečenje svih materijala, kao i opremu za završnu obradu za sve potrebe digitalne štampe velikog formata. Na predstojećem sajmu predstaviće Mutoh XspertJet 1682SR Pro štampač sa 8 boja (uključujući i narandžastu), novi model UV štampača od kolega iz New Name-a, model OKI White toner štampača za štampanje etiketa iz rolne. Štampač Mutoh XpertJet 1682SR Pro sa 8 boja (CMYKLcLmLk + Orange) omogućava vrhunsku štampu crvenih, narandžastih i žutih tonova, dok štampač etiketa OKI PRO 1050, koji pored CMYK koristi i beli toner, omogućava štampu visokog kvaliteta na etikete. Pored predstavljenih štampača, nude i kompletno rešenje za sve napredne štamparije koji žele da prošire svoju ponudu najkvalitetnije štampe.

 • Toscana Systems
 • Valento
 • Xenon Forte