Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Difol dobitnik Zlatnog pečata za Brother GTX-600

Na ovogodišnjem sajmu grafike Grafima 2023. tvrtka Difol dobila je zlatni pečat za izloženi visoko produkcijski DTG printer Brother GTX-600.
Nagrada je osvojena u kategoriji Strojevi i uređaji za grafičku industriju – Strojevi za digitalni tisak na tekstilne materijale širine do 160cm.

Difol je u suradnji s japanskom tvrtkom Brother premijerno predstavio industrijski DTG printer GTX-600. Printer je izazvao najviše pažnje i bio jedna od zvijezda ovogodišnje Grafime.

Obrada masovnih naklada tiskane odjeće zahtijeva opremu koja se može nositi s dvostrukim izazovima –  visokokvalitetnom reprodukcijom dizajna i industrijskom brzinom. GTX 600 dizajniran je upravo za rješavanje ovih izazova. Također, omogućuje profesionalan i jedinstven proces rada s brojnim prednostima.

Beogradski sajam i Grafima prepoznali su kvalitetu i suvremene mogućnosti za olakšavanje procesa rada u tisku na majice koje nudi Brother GTX-600. i dodijelili najveće priznanje, svoj Zlatni pečat, Brother distributeru za Srbiju i Crnu Goru, tvrtki Difol d.o.o.

Pogledajte Brother GTX-600 na djelu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content