PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Difol dobitnik Zlatnog pečata za Brother GTX-600

Na ovogodišnjem sajmu grafike Grafima 2023., kompanija Difol dobila je Zlatni pečat za izloženi DTG printer visoke produkcije Brother GTX-600. Nagrada je dobijena u grupi Mašine, uređaji za grafičku industriju – Mašine za digitalnu štampu na tekstilnim materijalima do 160cm širine.

Difol je u saradnji sa japanskom kompanijom Brother premijerno prikazao industrijski DTG printer GTX-600. Printer je privukao najviše pažnje i bio jedna od zvezda ovogodišnje Grafime.

Obrada masovnih tiraža štampane odeće zahteva opremu koja može da se izbori sa dvostrukim izazovima – reprodukcijom dizajna visokog kvaliteta i industrijskom brzinom. GTX 600 je posebno proizveden da se izbori baš sa ovim izazovima. Takođe, omogućava profesionalan i jedinstveni radni proces sa mnoštvom prednosti.

Beogradski sajam i Grafima su prepoznali kvalitet i savremene mogućnosti za olakšavanje radnog procesa u štampi majica koje pruža Brother GTX-600.  i dodelili nagradu najvišeg ranga, svoj Zlatni pečat, Brother distributeru za Srbiju i Crnu Goru, kompaniji Difol d.o.o.

Pogledajte Brother GTX-600 na djelu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content