Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Digitalni tisak tekstila postaje mainstream

Modna i tekstilna industrija spadaju među vodeće zagađivače okoliša. Godišnje se odbaci oko 21 tona odjeće, tekstilna industrija proizvede 10% ukupne globalne emisije ugljika i značajno utječe na zagađenje voda. Tvrtka Kornit Digital od kada je 2002. ušla na tržište tekstila fokusirana je na iznalaženje rješenja. Smatraju da digitalni tisak tekstila može pomoći u rješavanju problema i promjeni percepcije industrije tekstila.

Naime, Kornit Digital danas je jedan od vodećih proizvođača tehnologija za digitalni tisak tekstila. Cilj im je značajno transformirati industriju. Zalažu se stoga za on-demand održivu modnu industriju.
Kako nam je na Textile Week Adria rekla gđa Sharon Donovich, globalna marketing menadžerica, sa svojim rješenjima modnoj industriji nude: neograničenu virtualnu raznolikost, bez potrebe za stvaranjem zaliha i minimalne količine narudžbe, uvijek sezonsku dostupnost, personalizaciju, uvijek dosljednu kvalitetu i održivost.
„Stoga naš slogan From Pixel to Parcel održava našu namjeru da na najbolji mogući način spojimo zahtjeve s nabavom. Kada god i koliko god je potrebno. Želimo stvoriti bolji svijet u kojem se svi mogu povezati, dizajnirati i izraziti sebe“, rekla je gđa Donovich.
Kornit, kako oni kažu, disruptivna ponuda, danas uključuje: DTF sustav Presto Max, DTG platforme Atlas Max+, Atlas Max Poly i Apollo. Tehnologije su to koje pokazuju da digitalni tisak tekstila postaje mainstream. Tu su još i boje, rješenja za postizanje 3D efekt veza, Kornit Connect, itd.
Što još rade kako bi promijenili način „ponašanja“ industrije, zašto imaju dobru suradnju s modnim dizajnerima, tko su im klijenti na našem tržištu te koje novosti spremaju, donosimo u kratkom video interview-u na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content