PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Digitalna štampa tekstila postaje mainstream

Modna i tekstilna industrija su među vodećim zagađivačima životne sredine. Godišnje se odbaci oko 21 tona odeće, tekstilna industrija proizvodi 10% ukupne globalne emisije ugljenika i značajno utiče na zagađenje vode. Od ulaska na tržište tekstila 2002. godine, Kornit Digital je fokusiran na pronalaženje rešenja. Oni veruju da digitalna štampa na tekstilu može pomoći u rešavanju problema i promeni percepcije tekstilne industrije.

Danas je Kornit Digital jedan od vodećih proizvođača tehnologija za digitalnu štampu na tekstilu. Njihov cilj je da značajno transformišu industriju. Stoga se zalažu za održivu modnu industriju na zahtev.

Kako nam je rekla gospođa Šeron Donovič, globalni marketing menadžer tokom Textile Week Adria, svojim rešenjima modnoj industriji nude: neograničen virtuelni izbor, odsustvo potrebe za kreiranjem zaliha i minimalne količine narudžbine, uvek sezonska dostupnost, personalizacija, uvek dosledan kvalitet i održivost.

„Stoga, naš slogan Od piksela do paketa održava našu nameru da uskladimo zahteve sa nabavkom na najbolji mogući način. Kad god i koliko god je potrebno. Želimo da stvorimo bolji svet u kome se svako može povezati, dizajnirati i izraziti“, rekla je gospođa Donovič.

Kornitova, kako kažu, disruptivna ponuda, danas uključuje: DTF sistem Presto Mak, DTG platforme Atlas Mak+, Atlas Mak Poli i Apollo. Upravo tehnologije pokazuju da digitalna štampa na tekstilu postaje mejnstrim. Tu su i boje, rešenja za postizanje 3D efekta veza, Kornit Connect itd.

Šta još rade da promene način na koji se industrija „ponaša“, zašto imaju dobru saradnju sa modnim kreatorima, ko su njihovi klijenti na našem tržištu i kakve novosti imaju u ponudi, prenosimo u kratkom video intervjuu na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content