Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Dimas Brasil otkriva tajne dobrog wrapa uz Image Perfect folije

Obljepljivanje vozila folijom, odnosno car wrapping globalni je trend čija popularnost ne prolazi. Tehnika je to koja je na tržištu prisutna već 30-ak godina i koja iz godine u godinu privlači sve više zaljubljenika. Kako i ne bi, kada vješte ruke pravog wrap majstora u tren i financijski vrlo pristupačno „limenom ljubimcu“ mogu dati potpuno novi izgled. Upravo iz tog razloga wrap je iznimno je dobro prihvaćen od strane korisnika i od strane proizvođača folija jer bez dobre folije, nema niti dobrog car wrapa.

U čemu je tajna dobrog wrapa?

Kada je u pitanja naša regija, globalni trend je preslikan. Ovogodišnji sajmovi Print21 u Sarajevu i Ljubljani to su i potvrdili. Naime, na oba sajma tvrtka Fortuna Digital imala je organiziran wrap edukacijski kutak u kojima je gužva bila cijelo vrijeme. Wrap treninge vodio je svjetski poznati wrap trener Dimas Brasil. On je sve zainteresirane upoznavao s tajnama dobrog wrapa.
Nakon sajmova, a zbog velikog interesa, Fortuna Digital organizirala je jednako dobro posjećene wrap treninge u Beogradu i Zagrebu uz vodstvo još jednog vrhunskog trenera s Wrap instituta, Lorz Rainera.
Na taj su se korak odlučili, kažu, zbog toga što, iako wrap više nije tako mlada tehnika, na našem području još uvijek ne postoji organizirana edukacija za ovaj posao. FD odlučila je stoga svim zainteresiranima približiti najbolje primjere iz prakse uz vrhunskog trenera te uz odličan materijal.
U čemu je tajna dobrog wrapa? Uz vješte ruke wrapera i entuzijazam, uključuje i odlično poznavanje alata te naravno kvalitetnu foliju.
Inovativna 2D Wrap SuperGlide folija britanskog proizvođača Image Perfect upravo je takav materijal. Potvrdila su nam to i gospoda Dimas i Rainer. „2D Wrap SuperGlide folija iznimno je laka za rukovanje i nanošenje. Za klijente je bitno da je i financijski pristupačna. Sve u svemu, za wrapere ova je folija pravi raj!“

Image Perfect 2D Wrap SuperGlide folija


Brend Image Perfect novo je ime u Fortuna Digital portfelju. Obuhvaća materijale za wrap automobila i autografiku. Namijenjen je za ravne i blago zakrivljene aplikacije, indoor i outdoor aplikacije te signage.
Upravo s tim materijalom, točnije s ImagePerfect™ 2578PA 2D Wrap SuperGlide odrađeni su i svi nedavno održani treninzi, dok su folije bile otisnute na HP 700 i HP 800W printerima. Cilj je bio upoznati tržište s novom generacijom dugotrajnih, super mekih 2D wrap folija za ispis.

Ključne karakteristike ImagePerfect Wrap SuperGlide folije pročitajte u članku u online izdanju aktualnog broja Print Magazina.

Svjetski poznati wrap trener Dimas Brasil u Print Reportu otkriva tajne dobrog wrapa!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content