PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Dimas Brasil otkriva tajne dobrog wrap-a sa Image Perfect folijama

Oblepljvanje automobila folijom je globalni trend čija popularnost ne nestaje. To je tehnika koja je na tržištu već oko 30 godina i koja svake godine privlači sve više entuzijasta. Zašto da ne, kada vešte ruke pravog majstora zavijanja mogu za tren da daju potpuno novi izgled „limenom ljubimcu” i to po veoma pristupačnoj ceni. Upravo iz tog razloga folija je izuzetno dobro prihvaćena od strane korisnika i proizvođača folija, jer bez dobre folije nema dobrog car wrap-a.

Koja je tajna dobrog wrap-a?

Kada je u pitanju naš region, globalni trend je preslikan. Ovo su potvrdili ovogodišnji sajmovi Print21 u Sarajevu i Ljubljani. Naime, na oba sajma, kompanija Fortuna Digital imala je organizovan kutak za edukaciju, koji je sve vreme bio krcat. Treninge wrap-a vodio je svetski poznati trener oblepljivanja Dimas Brasil. On je sve zainteresovane upoznao sa tajnama dobrog car wrap-a.

Nakon sajmova, a zbog velikog interesovanja, Fortuna Digital je organizovala podjednako posećene wrap treninge u Beogradu i Zagrebu pod vođstvom još jednog vrhunskog trenera sa Wrap instituta, Lorza Rajnera.

Na ovaj korak su se, kažu, odlučili jer, iako oblepljivanje više nije tako mlada tehnika, na našim prostorima još uvek nema organizovane edukacije za ovaj rad. FD je stoga odlučila da sa vrhunskim trenerom i odličnim materijalom svim zainteresovanima donese najbolje primere iz prakse.

Koja je tajna dobrog wrapa? Pored veštih rukuwraper-a i entuzijazam , to je i odlično poznavanje alata i, naravno, kvalitetna folija.

Inovativna 2D Wrap SuperGlide folija britanskog proizvođača Image Perfect je upravo takav materijal. To su nam potvrdili gospoda Dimas i Rainer. „2D Wrap SuperGlide folija je izuzetno laka za rukovanje i nanošenje. Za klijente je važno da je i finansijski pristupačno. Sve u svemu, za wraper-e, ova folija je pravi raj!“

Image Perfect 2D Wrap SuperGlide folija

Brend Image Perfect je novo ime u portfoliju kompanije Fortuna Digital. Uključuje materijale za oblepljivanje automobilai autografiku. Namenjen je za ravne i blago zakrivljene aplikacije, unutrašnje i spoljašnje aplikacije i oznake.

Upravo sa ovim materijalom, tačnije sa ImagePerfect™ 2578PA 2D Wrap SuperGlide, odrađeni su svi nedavno održani treninzi, dok su folije štampane na HP 700 i HP 800V štampačima. Cilj je bio da se tržištu predstavi nova generacija dugotrajnih, super mekanih 2D wrap folija za štampu.

O ključnim karakteristikama ImagePerfect Wrap SuperGlide folije pročitajte u članku u onlajn izdanju aktuelnog broja Print Magazina.

Svetski poznati wrap trener Dimas Brasil u Print Report-u otkriva tajne dobrog wrap-a!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content