Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Direct To Embroidery – Brother donosi vez u digitalni tisak tekstila

Direct To Embroidery ne predstavlja ništa drugo nego kombinaciju veza i Direct To Garment, DTG tiska. Rezultat su izvezeni dizajni s ispisom rezolucije 1200dpi na vrhu i uz neviđenu preciznost. Bez obzira radi li se o velikim serijama ili personaliziranim malim serijama – za ovu kombinaciju nema razlike.
Dokaz je to da se grafička industrija stalno mijenja. Redovito se predstavljaju nova inovativna rješenja za još optimiziraniji tisak na tekstil.
Inovativno rješenje za ispis Direct-to-Embroidery (DTE), predstavila je i tvrtka Brother na ovogodišnjem sajmu FESPA u Amsterdamu.

Brother time proširuje mogućnosti ukrašavanja printerom iz serije GTX. Korištenjem kamere visoke razlučivosti i posebno razvijenog softvera, tiskani dizajn i vez kombiniraju se kako bi se stvorio jedinstven i izvanredan rezultat. Povezani sustav kamera detektira položaj veza na ploči za tisak i prosljeđuje otisnutu sliku printeru na točan položaj veza.
Workflow je također vrlo jednostavan za korištenje jer se slika za vez ne mora detaljno poravnati na tiskarskoj ploči. Sustav kamere skenira područje vezenja. Skeniranjem kroz kameru otisak se postavlja točno na ubod. Na taj su način pogreške u tisku gotovo u potpunosti eliminirane.

Printeri serije GTX ne moraju se prerađivati za ovaj postupak. Na printer moraju samo biti povezani fotoaparat i pridruženi softver. Osim toga, postupak ove inovativne metode tiska na vez identičan je klasičnom izravnom tisku na odjeću.

Posebnost kod DTE tehnologije je da je za vez potreban samo bijeli konac. Bijela vezena slika može se poboljšati Brother bojama na bazi vode i s GOTS certifikatom. To omogućuje brojne unikatne mogućnosti u sektoru vezenja.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content