PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Dobrodošli u Konica Minolta Virtualni Showroom

Zamijeniti interakcije koje su do sada bile licem u lice virtualnim okruženjima zvuči izazovno, no situacija s koronavirusom čini se da na globalnoj razini unosi, ali i ostavlja trajne promjene na uobičajene poslovne prakse.

U tvrtki Konica Minolta brzo su osvijestili da je uspostava uspješnih online platformi, uz druge medijske kanale, ključna za budućnost, zbog čega su na zadovoljstvo svojih korisnika pokrenuli Virtualni Showroom kako bi stvorili novo, još dublje iskustvo za kupce.

Svi zainteresirani mogu se za posjet virtualnom showroom-u prijaviti putem web stranice Konica Minolte nakon čega će vas kontaktirati Konica Minolta prodajni predstavnik. U njihovoj pratnji organizira se 3D virtualni obilazak industrijskog ili komercijalnog izložbenog salona.

U novo pokrenutom showroom-u, posjetitelje, za sada, očekuju tri, u ovom trenutku, ključna proizvoda Konica Minolte u komercijalnom i industrijskom tisku. To su pisač AccurioLabel 230 za tisak etiketa, produkcijski stroj AccurioPress C14000 te UV ink jet stroj AccurioJet KM-1e, a u budućnosti će se dodati i drugi strojevi.

Posjetitelji imaju mogućnost razgledati galeriju otisnutih uzoraka, a kroz video sadržaje detaljno će im se prezentirati određeni produkcijski stroj. Zahvaljujući interaktivnim elementima posjetitelji mogu vidjeti virtualno pokretanje strojeva uživo, uključujući animirane prikaze i drugih ključnih radnji.

Kako ističu u Konica Minolti, svjesni su da ljudi neće kupiti ove strojeve samo na temelju online prezentacije te još uvijek vjeruju u snagu osobnih odnosa, osobnog viđenja strojeva i opipavanja otisnutog proizvoda. „Naš će krajnji cilj uvijek biti pomoći kupcima u oblikovanju ideja – bez obzira na komunikacijski kanal, bilo licem u lice ili virtualno. Unatoč pandemijskom i vrlo nepredvidljivom okruženju u kojem svi živimo, tisak napreduje i pronalazi nove načine za postizanje pravih učinka“, ističu u Konica Minolti.

Prijavite se već danas obilazak!

Što Vas očekuje, pogledajte u videu!

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content