Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Dobrodošli u Konica Minolta virtuelni showroom

Zameniti dosadašnje interakcije licem u lice virtuelnim okruženjem zvuči izazovno, ali izgleda da situacija sa korona virusom na globalnom nivou donosi trajne promene u uobičajenim poslovnim praksama.
U kompaniji Konica Minolta brzo su osvestili da je uspostavljanje uspešnih online platformi, uz druge medijske kanale, ključno za budućnost, zbog čega su na zadovoljstvo svojih korisnika pokrenuli Virtuelni Showroom kako bi stvorili novo, još dublje iskustvo za kupce.

Svi zainteresovani za posetu virtuelnom showroom-u mogu da se prijave putem web stranice kompanije Konica Minolta nakon čega će vas kontaktirati Konica Minolta prodajni predstavnik. U njihovoj pratnji organizuje se 3D virtuelni obilazak industrijskog ili komercijalnog izložbenog salona.

U novopokrenutom showroom-u, posetioce, za sada, očekuju tri, u ovom trenutku, ključna proizvoda kompanije Konica Minolta u komercijalnoj i industrijskoj štampi. To su štampač AccurioLabel 230 za štampu etiketa, produkcijski štampač AccurioPress C14000 i UV ink jet štampač AccurioJet KM-1e, a u budućnosti, ovom nizu će se pridodati i drugi štampači.

Posetioci imaju mogućnost da razgledaju galeriju odštampanih uzoraka, a kroz video sadržaje detaljno će im se prezentovati određeni produkcijski štampač. Zahvaljujući interaktivnim elementima, posetioci mogu da vide virtuelno pokretanje štampača uživo, uključujući animirane prikaze i drugih ključnih radnji.

Kako ističu u kompaniji Konica Minolta, svesni su da ljudi neće da kupe ove štampače samo na osnovu online prezentacije pa još uvek veruju u snagu međusobnih odnosa, ličnog viđenja štampača i opipavanja odštampanog proizvoda. „Naš krajnji cilj je da uvek pomognemo kupcima u oblikovanju ideja – bez obzira na komunikacijski kanal, bilo licem u lice ili virtuelno. Uprkos pandemijskom i vrlo nepredvidljivom okruženju u kojem svi živimo, štampa napreduje i pronalazi nove načine za postizanje pravih rezultata“, ističu u kompaniji Konica Minolta.

Prijavite se već danas za obilazak!

Pogledajte u videu šta Vas sve očekuje!

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content