Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Dodir luksuza na aplikacijama uz AccurioShine 3600 s iFoil jedinicom

AccurioShine 3600 s iFoil jedinicom rješenje je koje dodaje parcijalni lak i foliju na već otisnute arke. Na prvom ovogodišnjem sajmu Print21 održanom u Novom Sadu predstavila ga je Konica Minolta. Uređaj se sastoji od jedinice za lakiranje i jedinice za utiskivanje, odnosno lijepljenje folije na lak.

Kako nam je rekao gosp. Aleksandar Dobrijević, radi se o rješenju za uljepšavanje (embellishment), odnosno za stvaranje sofisticiranih aplikacija koje privlače pažnju i proizvod čine atraktivnijim.
Ako se zna da su prilagođena i personalizirana rješenja u tisku sve traženija, rješenja kao što su 2D ili 3D efekti, uz to što čine razliku, mogu pridonijeti povećanju marže i učiniti posao isplativijim. Istraživanja pokazuju da su korisnici usluga tiska spremni platiti i puno više samo kako bi poboljšali i istaknuli svoje digitalno otisnute aplikacije.

Uz AccurioShine 3600 moguće je doraditi arke otisnute bilo u ofsetu bilo digitalno. Uređaj podržava široki raspon medija težine do 450g/m2, a izloženi entry level model u Novom Sadu može otisnuti do 2000 araka/h. Naravno, Konica Minolta na raspolaganju ima i brže i veće modele. AccurioShine 3600 dostupan je u formatu B1, B2 te roll-to-roll opciji. Što se debljine nanosa laka tiče, varijabilna je i ide od 21 do 116 mikrona.
Ovo kompaktno i pristupačno digitalno rješenje za oplemenjivanje tiska lakom i folijom idealno je za sve u segmentu komercijalnog tiska, dorade i industrije ambalaže. Accurioshine 3600 oplemenit će široki raspon aplikacija – booklete, brošure, posjetnice, naslovnice za knjige, etikete iz arka, male kutije i još puno toga.

Kako izgleda cijeli proces, pogledajte u Print Reportu na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content