PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Dodir luksuza na aplikacijama uz AccurioShine 3600 sa iFoil jedinicom

AccurioShine 3600 sa iFoil jedinicom je rešenje koje dodaje delimičan lak i foliju na već odštampane tabake. Konica Minolta ga je predstavila na prvom ovogodišnjem sajmu Print21 održanom u Novom Sadu. Uređaj se sastoji od jedinice za lakiranje i jedinice za utiskivanje, odnosno lepljenje folije na lak.

Kako nam je rekao g. Aleksandar Dobrijević, reč je o rešenju za ulepšavanje (embellishment), odnosno za kreiranje sofisticiranih aplikacija koje privlače pažnju i čine proizvod atraktivnijim.
Ako se zna da su prilagođena i personalizovana rešenja u štampi sve traženija, rešenja poput 2D ili 3D efekata, osim što prave razliku, mogu doprineti povećanju marže i učiniti poslovanje profitabilnijim. Istraživanja pokazuju da su korisnici usluga štampanja spremni da plate mnogo više samo da bi poboljšali i istakli svoje digitalno štampane aplikacije.

Sa AccurioShine 3600, moguće je doraditi tabake štampane bilo ofsetno bilo digitalno. Uređaj podržava širok spektar medija težine do 450g/m2. Izloženi početni model u Novom Sadu može da štampa do 2000 listova/h. Naravno, Konica Minolta takođe ima na raspolaganju brže i veće modele. AccurioShine 3600 je dostupan u formatima B1, B2 i roll-to-roll. Što se tiče debljine premaza laka, ona je promenljiva i kreće se od 21 do 116 mikrona.

Ovo kompaktno i pristupačno digitalno rešenje za završnu štampu lakova i folije idealno je za sve u industriji komercijalne štampe, završne obrade i ambalaže. Accurioshine 3600 će poboljšati širok spektar primena – brošure, bukleti, vizit karte, korice knjiga, etikete iz tabaka, male kutije i još mnogo toga.
Kako izgleda ceo proces pogledajte u Print Report-u na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content