Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Dođite na Print21 u Novi Sad i osvojite CO2 laser CNC

Bogati portfelj s više od 30 različitih tipova CO2 lasera, UV i DTF printera, fiber i CO2 markera ono je što čini tvrtku SRELE Laser Sistem. Dio tog portfelja predstavit će i na sajmu Print21 u Novom Sadu.
Svoj poslovni put započeli su kao obiteljska tvrtka 2014. godine. Počeli su kao graverska radionica s uslugama obrade materijala i graviranja, da bi u narednim godinama svoju osnovnu ponudu proširili prodajom i održavanjem lasera. Uz najiskusnije servisere nude obuku, tehničku podršku i servis za sve laserske CNC strojeve.

Na sajmu Print21 u Novom Sadu izložit će neke od svojih najboljih i najprodavanijih artikala. Kao jedan od vodećih distributera u ovom dijelu Europe, predstavit će nekoliko modela CO2 lasera. Uz CO2 lasere, izložit će i nekoliko novih modela fiber i CO2 markera različitih snaga, od 20W do 100W.
Uz lasere posjetitelje očekuje i nekoliko modela UV printera s najnovijim sistemom boja i još kvalitetnijim tiskom.

Kako do CO2 lasera?

No, posjetitelje očekuje i posebno iznenađenje – nagradni natječaj u kojem mogu osvojiti CO2 laser CNC 3020 LITE, za rezanje i graviranje, dimenzija 30x20cm i snage laserskog izvora 50w.

Ovaj desktop laser pronaći će svoje mjesto i funkciju u svakoj tiskari. Odlično će odraditi cijeli niz poslova poput izrade pečata, graviranja na promo proizvode, natpisne ploče… Zauzima malo prostora, troši malo i jednostavan je za korištenje.

Kako do lasera? Jednostavno.
Na ulazu u sajam podignite kupon, upišite svoje podatke i ubacite u kutiju. Drugi dana sajma, na štandu tvrtke SRELE Laser Sistem bit će izvučen sretan dobitnik.

CO2 laser CNC 3020 LITE

Radna površina: 300mm x 200mm
Dimenzije: 800mm x 500mm x 400mm
Vođice: Linear 12mm
Brzina graviranja: 0 – 300 mm/s
Brzina rezanja: 0 – 50 mm/s
Preciznost: 0,001mm
Jačina laserskog izvora: 50W
Operativni sistem: Windows XP/7/8/10
Maksimalna debljina materijala: 80mm

Ako još niste osigurali svoju ulaznicu za sajam, učinite to sada! Ulaz na Print21 je besplatan, potrebna je samo prethodna registracija ovdje.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content